mandag 12. november 2012

Dinner with friends


24 kommentarer:

 1. Hei hei. :)Fikk så lyst til å prøve å overraske mine venninner, så jeg prøver lykken.Vi er noen damer fra Rissa. Dette blir på en måte en "premie"for veldig god hjelp og støtte over mange år. Jeg har fått sykdommen ME, og er gått inn i det 7. året. Da får du se hvem dine venner er. De kjører ekstra, hjelper til med det meste, og ikke mins,det sosiale. Vi elsker interiør og skape stemning rundt oss. Har vi en ekstra time på morgenen, ja så er det tente lys, en kopp te,tårer og ikke minst en god prat og masse latter.Pga. mine venner så er jeg ikke blitt deprimert og lei. Da vi alle Elsker å innom Riviéra Maison når vi er i Trondeim, hadde dette vært noe alle ville elsket. Ønsker dere alle på RM i Tr.heim en flott dag og en fin førjulstid.
  Mvh. Trine Bauge. :)

  SvarSlett
 2. hei :) jeg ville virkelig satte pris på å bli sittet pris på riviera maison. Meg og mine venninner har en type interiør-klubb der vi kommer med ideer og tips og koser oss med mat. I sommer skulle jeg feire bursdagen min med de gode veninnene mine. Fan av rivera maison som jeg er, hadde jeg fått hele bon apetit serviset til bursdagen og gleden var stor da jeg skulle dekke opp til 6 jenter denne sommer-dagen. Gjestene satt ved bordet og det eneste som manglet var tallerknene som stod i ovnen for å bli varmet. I det jeg tar de ut av ovnen og stabler 8 store tallerkner oppå hverandre snubler jeg på vei bort til bordet og tallernene fyker opp i luften og knuser i gulvet. heldigvis overlevde jeg, sammen med 1 tallerken. Der satt vi da, rundt 1 tallerken og servietter og spiste middag. Dagen før hadde jeg kastet alle de gamle middags tallerknene mine, så vi spiste på små-fat og servietter :(. men det viktigsta var samholdet og kvelden ble uerstattelig. Men jeg skulle gjerne tilbudt en middag som inkluderte tallerkner, hehe, hvertfall ønsker jeg meg disse om igjen :)

  SvarSlett
 3. Hei, kjære dere på Riviera Maison. Først må jeg si hvor utrolig glad jeg ble da dere endelig kom til Trondheim. Tror nesten mannen min er like glad, da han slipper fly rundt i hver en by vi ferierer i etter dere ;) som dere sikkert skjønner nå er dere min favoritt over alle favoritter på interiør. Det kan man vel se i hjemmet mitt også. Tusen takk for det. Når det gjelder mine venninner så har jeg en fantastisk gjeng jeg kunne tenke meg å sette litt ekstra pris på. To ganger i året drar vi på ut på tur i skog og mark. Her er det ingen luksus, men er det noe vi kan, så er det å kose oss. Ville vært helt herlig å kunne overraske disse fantastiske damene med litt luksus for en kveld. For er det noe dere kan er det å skape litt luksus i hverdagen.
  Ønsker dere en flott førjulstid.
  Klem fra Hege :)

  SvarSlett
 4. Hallo, alle dere på Riviera Maison i Trondheim. Jeg har seks søstre, (to i blodet og fire i ånden). Det hadde vært superkult hvis jeg hadde kunnet overrasket dem med en "helaften" i en av Trondheims definitivt beste butikker. Det hadde nok blitt tidenes julebord for oss alle sammen. Mulig dere synes at syv personer er litt i meste laget, men hvis vi er så heldige å bli utvalgt kan jeg love dere en gjeng med humørfylte damer i sin desidert beste alder ;-) (40+) Vi har ganske forskjellige interesser, en av damene har aldri vært på RM før, mens en annen av dem er innom RM hver gang hun er i byen...og selvfølgelig er det mye annet også som skiller oss. Det er dette som gjør at vi utfyller hverandre, og jeg er like glad i dem alle sammen! Krysser fingrene for at jeg får lov til å glede søstrene mine med denne happeningen. Vi sees nok uansett, for jeg er stort sett alltid innom Riviera Maison når jeg er på bytur!
  Ønsker dere gode dager framover. Mvh Siri :-)

  SvarSlett
 5. heisann dere! jeg er en mann (ja dere leste riktig) som hele tiden blir overøst med interiør-mas og dill fra min frue. Hver gang vi er byen skal hun inn på riviera maison og handle noen dingser vi har overalt i huset fra før. Men ok, siden hun er så glad i dere, og interiør generelt, hadde jeg hatt kjempe lyst å overrasket henne med at jeg faktisk hører etter hva hun sier og at jeg får med meg hva hun liker. Jeg kom over denne bloggen fra en link på facebook og jeg vet hun hadde blitt helt stum hvis jeg hadde fikset dette her :) så kan hun få seg en veninnekveld og jeg får fri hjemme :) mvh Joakim

  SvarSlett
 6. Heihei. grunnen til at jeg ønsker å ta med mine beste venner på jentekveld er helt enkelt; fordi vi fortjener det!!!! :) i vennegjengen er det både studenter, mødre osv. vi fortjener en pause i hverdagen, samt jentekos i skikkelig sex and the city stil!! (en bedre middag, noe godt i glasset, høy latter, ikledd kjoler og med høye hæler på!) Kan ikke bli bedre enn dette :)

  SvarSlett
 7. Hei <3 Jeg må bare starte med å si at det var supert at dere fikk en Riviera Maison butikk i Trondheim. Jeg har vært en R M fæn i tre år og har brukt alt for mye penger på masse utrolig fine ting . Men det er virkelig verdt det. Jeg ønsker virkelig å kunne få tilbringe en fantastisk kveld i vakre RM omgivelser med dere og mine beste veninner. Det må jo være toppen av lykke nå i desember hvor hverdagen og jobbdagene er preget av unødvendig mye stress. Jeg er heldigvis frisk, så jeg kommer ikke til å bruke det for å bli trekt ut. Men jeg trenger et virkelig et avbrekk i fra en jobb som jeg ( utrolig nok) forguder og stortrives på. Min jobbhverdag er preget av skjebner og uheldige omstendigheter. Det er heller ikke mange som kunne tenkt seg å jobbe med dette. Aborter og overgrep av barn og voksne . Vi er få som brenner for dette, og det gjør at vi trenger Time Out innimellom. Så en RM kveld hadde vært en ubeskrivelig avkobling i en sterk hverdag . Mvh N

  SvarSlett
 8. Nina Teodora Haugen19. november 2012 kl. 22:42

  Hva skal man skrive for å virkelig trollbinde juryen til å velge meg og mine venninner ?? Vel..noen oppdiktet fantastisk historie har jeg ikke kreativitet til å skape da saken er den at de venninne jeg har, tilhører og vanker ikke i den samme gjengen..Jeg har mange venninner i mitt liv som beriker meg på alle mulige måter på forskjellige måter. Ingen av de møter hverandre noe spesifikt i hverdagen..de vet hvem hverandre er, men det er det eneste..så jeg kunne rett å slett kunne tenkt meg og ønsker meg at alle de som har en så stor plass i hjerte mitt får tilbringe en hel kveld sammen med den hærligste gjengen på RM.. Noen av venninnene mine er lidenskapelig opptatt av interiør, noen av de ikke. Men bare å kunne overraske de med en fortryllende kveld med alt det måtte innebære hadde vært helt fantastisk :-):-) Jeg er i iallfall uten tvil om at de som vinner denne konkurransen er steikanes heildig:-):-)

  SvarSlett
 9. Kjære RM!

  I oktober 2012 fant min venninne ut at hun var gravid. Hun overrasket oss med denne store nyheten på sin bursdag, som ble feiret med de aller nærmeste venninnene. Vi ble selvfølgelig utrolige glade på hennes vegne og vi gledet oss fryktelig; spesielt siden hun var førstemann i venninnegjengen som var gravid. Denne gleden ble raskt snudd om til fortvilelse, da hun etter flere uker med sykdom fikk diagnosen hyperemesis gravidarum. Hun gikk hele fem måneder med konstant morgenkvalme og regelrett spydde fra hun sto opp til hun la seg - hver eneste dag; noe som ente med flere innleggelser på sykehus. Dette førte også til at hun aldri fikk tid til å nyte det å være gravid. Det ble liksom konstante bekymringer for om barnet fikk i seg nok næring, og om medisinene hun måtte ta (for å i det hele tatt få i seg litt mat) kom til å skade barnet. Etter fem lange måneder, der vi nesten ikke fikk sett noe til henne pga null energi, begynte hun å komme seg på bena og hun fikk fullført nesten alt av eksamener(beundringsverdig!). De to siste ukene før babyen skulle komme var i følge helsesøster en rolig tid, der man skulle slappe av og forberede til babyen kom. Men den lille gutten hennes hadde andre planer; så rett etter at siste eksamen var gjennomført, kom en liten gutt til verden. Min herlige venninne var blitt mamma en uke før termin.

  Å få en unge krever selvfølgelig en god del, og jeg merker på henne at det er utrolig travelt. Vi har sjeldent tid til å møtes, da timeplaner sjeldent passer, samt at et studentliv med unger ikke akkurat gjør at en sitter igjen med så mye penger på slutten av hver måned. At hun atpåtil ikke fikk litt luksus på sin egen bursdag(les: ikke en bursdagsgave en gang) fra sin samboer, synes jeg er utrolig trist. Så når mannfolket ikke trår til og gjør stas på samboer, kjæreste og flott mammma til hans sønn, ja da synes jeg som venninne at det er til sin rett å prøve å ordne noe ekstra for denne flotte dama!

  Jeg ønsker at den lille venninnegjengen vår, og da spesielt hun, skal få en kveld der bleieskift og mating er ute av bilde. At hun skal få tid til å sminke seg, pynte seg litt og gjøre stas på seg selv. Og at vi sammen kan ha en koselig kveld, med prat og god mat. Hun er virkelig en flott mamma, som gjør alt for ungen sin! Og jeg synes en slik kveld, som dere arrangerer, hadde vært mitt i blinken for ei som ikke har så my tid til seg selv i hverdagen.

  Det er nok mange mødre der ute, som gjør en fantastisk jobb og som fortjener det lille ekstra. Men altså; først fem måneder med sykdom, så eksamener og tidlig fødsel: jeg er så stolt av å være hennes venninne og jeg ønsker å vise hvor stor pris jeg setter på henne, samt resten av gjengen, ved å melde oss på denne "konkurransen". Krysser for at RM vil være med å gjøre stas på henne; det hadde vært alle tiders!

  Hilsen K

  SvarSlett
 10. Hei!Jeg har to fantastiske venninner,som jeg dessverre far sett altfor sjelden sammen.Den ene flyttet til Oslo for 10 ar siden,og vi savner hverandre hver dag.Det blir treff i jula og andre ferier,men altfor sjelden..Vi har provd a fa til noen reiser til hverandre men i ar gikk det ikke pga tid og penger dessverre..min beste venninne her i byen,er et enestaende menneske,som virkelig fortjener en slik overraskelse.Hun fikk to barn pa halvannet ar-begge var setefodsler,noe som er meget sjelden i Norge og en ekstra pakjenning.I tillegg ble hennes mann akuttt hjerteoperert mens min venninne gikk hoygravid med deres andre barn.Noe som medforte en toff rekonvalesensperiode pa hennes mann,og en enorm ekstra belastning pa min venninne-da hennes mann ikke fikk lov til a lofte noe som helst etter barn nr to kom til verden,matte min venninne ta seg av de to barna sa og si alene.Dette gjorde at hun slet psykisk i en periode pga at det ble mye a takle,bade hennes manns sykdom og toffe barnefodsler.I tillegg til,a ha gjennomgatt alt dette,er min venninne virkelig en som stiler opp uansett hva-samme hva hun selv gjennomgar.Hun har vart der dor meg da jeg var alenemor i 3 ar,og da jeg fikk en prematur baby som fikk et infarkt i hjernen rett ettter.fodsel,var hun en av fa som stilte opp.Hun beriker livet mitt,og gir meg pagansmot og styrke selv i de toffeste tider-senest i ar hjalp hun meg ut sv en meget vanskelig okonomisk situasjon,uten at jeg engang hadde spurt. Vi har kjent hverandre i 20 ar na-sa dette ville vart en enestaende mate a feire vart unike vennskap:-)

  SvarSlett
 11. Hei hei:)
  Jeg har en herlig liten vennegjeng som gjerne vil komme på en fantastisk aften hos dere:) så og si alle sammen har nettopp flyttet inn i nytt hus eller holder på. Så kan ikke tenke meg noe bedre enn å få en skikkelig kose kveld hos dere med de hvor vi får slappe helt av fra flyttingen og barn, og heller nyte god mat og drikke, og ikke minst være omringet av nydelig interiør som vi kan bli inspirert av og fylle inn i husene våres:)

  Jeg selv er fra Vestlandet, så når butikken endelig kom til Trondheim og ble jeg så glad.

  håper virkelig dere like mitt innlegg her, jeg liker ihvertfall deres butikk. sees uansett etter nyttår når nyhuset mitt står ferdig :)

  SvarSlett
 12. Hei og hopp, vi er jentene som har det flott.
  vi er virkelig klare for å vinne, for ellers gidder vi ikke dette spille.
  På Riviera Maison vi vil være, for å nyte en bedre middag til ære.
  Både stort å smått, alt dere har er så flott.
  Så la oss få komme til dere,så vi kan få la oss inspirere:)

  Christine

  SvarSlett
 13. Hei,
  jeg er ei ung dame som er over gjenomsnittet interessert i interiør. Jeg har min egen lille interiørblogg på www.mittlillehjerte.com hvor jeg deler litt av mine ideer og prosjekter. Jeg ble superglad når Riviera Maison åpnet butikk her i Trondheim. Når jeg kommer inn i butikken deres blir jeg litt
  som jeg var når jeg var liten og kom inn på en godterikiosk med en tier i lomma :-)
  Hvis jeg er så heldig å vinne denne venninnekvelden skal jeg invitere med meg noen av mine kjære bloggvenninner som alltid er så positiv og inspirerende til meg og bloggen min. Jeg ønsker med dette her å gi noe tilbake til dem :-)
  Jeg ønsker alle en herlig høst med mye hjemmekos med stearinlys og juleforberedelser :-)

  Klem Janne.

  SvarSlett
 14. Hei!

  Jeg har nettopp kjøpt min første bolig, 23 år gammel. En sjarmerende liten leilighet med stort potensiale. Siden jeg så den første gang har tankene kvernet rundt hvordan jeg kan gjøre den så hjemmetrivelig som mulig. Mange timer går med til vindusshopping og drømming. Siden jeg ennå har et semester igjen av studiene, er det mange av planene som må vente. Jeg må innrømme at interiørmagasiner har blitt prioritert fremfor middag noen av dagen da stipendet rett og slett ikke strekker til.

  Hvilken bonus det hadde vært i denne langsomme ventetid å fått en kveld med inspirasjon fra Rivièra Maison!

  I tillegg skal det nevnes at mine nærmeste venninner skinner med sitt nærvær på de tyngre dager, og gir de beste stråler av glede og latter på de lysere dager. De fortjener utvilsomt en påskjønning!

  mvh Eva í Soylu Habostad

  SvarSlett
 15. Hei,
  Jeg vil så gjerne vise at jeg setter STOR pris på vennegjengen min. Jeg og min kjære har nettopp flyttet inn i ny leilighet- og vi var så heldig å få god hjelp av flere vennepar underveis. Leiligheten er under innredning og vi pynter selvfølgelig med interiør fra deres butikk i Trondheim.
  Gleder meg allerede til jeg skal kjøpe champagneglass og stativ. Magisk stil! Jeg synes vi fortjener en kveld sammen - det handler om å gi og ta. Det er vår tur og en drømmekveld er nr. 1 på ønskelista! :-)
  Mvh Anne Berit Lund

  SvarSlett
 16. Kjære dere hos Rivièra Maison!

  Jeg er 1 av en syforening (venninnegjeng) på totalt 7 jenter. Omtrent samtlige av oss er småbarnsmødre og kjenner godt til begrep som blant annet tidsklemma. Jentene mine er en helt spesiell gjeng, som betyr utrolig mye for meg. De stiller alltid opp og har alltid tid til de som trenger det. Vi forsøker å møtes 1 gang i måneden, og nå i november er det min tur. Det ville vært meg en sann ære å få invitere jentene mine til en festaften i min yndlings interiørbutikk, og dermed fått vist de hvor mye de faktisk betyr for meg og livet mitt. Jeg hadde ikke vært den jeg er i dag uten de. <3 Varme klemmer fra Lill B. Foss

  SvarSlett
 17. Hei hei. Jeg kunne gjerne tenkt meg å overraske min venninnegjeng! I en tavel hverdag hadde det vært helt toppers å fått et avbrekk fra jobb, småbarn og husarbeid. Når flere av mine veninner har småbarn, og flere av oss har mer enn ett barn, er det ofte vanskelig å få samlet alle! Så en Dinner with freinds hos Rivièra Maison hadde vært fortreffelig, og det beste av alt, vi kunne fått inspirasjon til hvordan vi kan dekorer til jul med det samme! Selv trenger jeg litt inspirasjon til det, og er nok ikke alene i vennegjengen!
  Så fram til 3.des så skal jeg krysse fingrene og håper at jeg og min vennegjeng kan få et aften vi aldri vil glemme i omgivelser som gir inspirasjon og glede!

  SvarSlett
 18. God kveld i Rivièra Maison!
  Jeg og to av mine beste venninner startet julehandelen i går 22.11. Etter den obligatoriske turen innom RM, ble vi stoppet i Nordre av en hyggelig dame fra Radio1. Hun hadde en spørreundersøkelse som vi gladelig svarte på. Hun lurte på om vi visste noe om RM; Selvfølgelig! RM is heaven!
  Min venninnegjeng fortjener en MAGISK kveld på Rivèra Maison. Venninnegjengen min eller ''Klubben'' som jeg liker å kalle oss består av en gjeng som er på forskjellige steder i livet. Noen studerer, noen jobber, noen lever det glade singelliv, andre er i hus-barn-bil-bobla. Selv om vi ikke er på samme sted har vi en ting til felles, nemlig ''Klubben''. I min venninnegjeng skjer det mye rart, noe annet hadde vel vært rart. Alt fra latter og fjas til drama og tårer, men dette tåler vi! Hva hadde vel ikke vært bedre enn en fantastisk kveld på RM hvor vi kan kose oss sammen i inspirerende omgivelser!?:) ''Klubben'' fortjener dette! Guuud, så artig det hadde vært <3 Anne Helene Jenssen

  SvarSlett
 19. Monica ser på meg med store, ville øyne! Jeg leser oppriktig glede og spenning i blikket hennes i det hun river blondeduken av det rosa melkespannet... Duken er teipet opp som en sjablon, et eksperiment som skal fullføres med hvit spraymaling. Det ble aldeles nyyyydelig! Som alt annet hun fantasifullt har ført sammen til små kunstverk.

  Denne damen, min beste venninne, har et blikk for interiør og smarte løsninger som har løftet mang en leilighet og kontor til et personlig "rom". Etter hennes innsats fikk jeg Bonytt på døra for å fotografere leiligheten min og jeg nærmest "bodde" på kontoret som var sååååå personlig innredet.

  Jeg vet hun inspireres av dere, så jeg tenkte jeg skulle prøve å overraske henne med middag og gavedryss fra selveste number 1: Riviera Maison. Hun kunne trenge det det, nå som hun har kjøpt seg småbruk og pusser opp i hver eneste krok. Selv med hester og unger har hun energi nok til å komme på nye ting. Og hennes siste oppfinnelse ser jeg ikke bort i fra kunne selges i fra deres butikker...

  Klem fra Mireen Fikse

  SvarSlett
 20. Hei!

  Jeg er en mann, som har en kjæreste som har blitt så utrolig opptatt av interiør, og spesielt Riviera Maison! Vi har nettopp fått oss ny leilighet, så i det siste har jeg blitt dratt med frem og tilbake mellom ulike interiørbuttikker, og da vi til slutt dro innom deres butikk ble selv jeg inspirert av hvor mye fint dere har! Nå har vi skapene fulle av kaffekopper fra dere, og stuen har fått et fint preg av Riviera Maison. Jeg hørte reklamen for denne konkurransen på radio, så jeg tenkte jeg at jeg kunne prøve lykken for hennes skyld. Hun er glad i å ha venninnegjengen sin på besøk og de prater ofte om ting de ønsker seg fra Riviera! Derfor ville det vært en glede å overraske henne og hennes venninner med en jentekveld i favorittbutikken deres :)

  Mvh Øyvind Pettersen

  SvarSlett
 21. Jeg vet ikke om det er for sent å melde seg på konkurransen, men jeg prøver iallefall.

  Endelig kan jeg se fremover mot jul etter noen tøffe år. Jeg har så lyst å samle venninner som er spredt litt rundt omkring, for å ha kvalitetstid sammen, og gjøre noe inspirerende. Jeg har verdens beste venninner og det hadde vært godt å kunne gi noe tilbake til dem. Dette hadde vi alle sammen satt stor pris på.

  Jeg har endelig fått samboeren min til å pusse opp kjøkken og stue, og her er vi veldig inspirert av Riviera Maison! Disse produktene og å bli vinneren av denne konkurransen står iallefall høyest på min ønskeliste for denne julen.

  Tvi Tvi!

  Mvh Irene Sørensen

  SvarSlett
 22. Hei Riviera Maison. Her kommer en liten historie om to interiørglade jenter. To jenter som er forfulgt av forferdelig dårlig karma. Om du tenker at ting faktisk ikke kan bli værre, se deg rundt. Er Ina eller Martha i nærheten, kan det nok hende det kan bli MYE værre.

  Men hvor lenge kan noen være så hardt rammet av dårlig karma? Det må jo snu en gang! For karma skal vel veie likt mellom gode/dårlige ting? eller? Dette er spørsmål som vi titt og ofte spørr hverandre leende om! For hadde vi skulle begynt å grave grava vår hver gang karma ga oss et slag, ville hullet kunnet romme hele bygda, hestene våre, og litt til.

  "Pøh, dårlig karma liksom?" tenker du sikkert nå? La meg illustrere situasjonen: Hva er sjangsen for at man får MS og mister pappan sin i kreft omtrendt samtidig? Hva er sjangsen for det dette sjer på samme tid som den andre må redde pappan sin fra hjerteinfarkt? Og nevnte jeg skilsmisse? Søksmål? Enda flere syke dyr? Sjangsen er sikkert ikke veldig stor for at dette skjer, men den øker betraktelig når det er oss to det er snakk om!

  Sist helg kom temaet karma opp igjen. Vi hadde vært på stevne med hesten. Hadde gledet oss lenge og hesten fungerte fint før reisen. Helt til den skulle prestere. Da hadde karma gannet på hesten kolikk, så på turen hjem fikk hesten kraftige magesmerter på hengeren og dramatikk oppsto raskt. Veterinær ble tilkalt (på en søndag..!) og hesten fikk hjelp. Hesten måtte av hengeren og leies i skogen til den hadde roet seg. Da vi sto der, Kliss våte i -5 grader med snø til langt oppover rideskoene våre, var interiør og husene våre det vi snakket om. For heldigvis er bekkmørke, elg og kulde noe vi er forbaska gode på her i Nord Trøndelag!
  Men hva har vi egentlig gjort galt for å fortjene dette? Vi må slutte med hestene og satse mer på interiør, der fallhøyden er betraktelig lavere og risikoene mindre tror jeg. Nå trenger vi en ferie! Og det trenger ikke være fjorten dager på Hawaii. Det kan like så gjerne være en helaften på Riviera Maison. For ved siden av hest, er interiør noe vi begge brenner veldig for.

  Det hadde vært SÅ bra å vunnet dette! Men hey, med vår karma kan vi vel se lenge etter det!

  Hilsen Martha (som så inderlig håper på å kunne bevise for sin venninne at karma KAN være bare pitteitt rettferdig..! tilogmed med oss!)

  SvarSlett
 23. hvem ble vinnerne? skulle det ikke bli trukket ut i går??

  SvarSlett
 24. hva for en lure-konkurranse er dette egntlig?

  SvarSlett