søndag 1. april 2012

Når ungene vil ha fisker...

...tyr mor til kreative løsninger!


Guttaboys har lenge hatt lyst på fisker. Herr C stemte i, og laget umiddelbart store planer for et gedigent akvarium fylt med fargerike Malawi siklider midt i stuen. Dette passet selvfølgelig dårlig med min helhetlige inteiørplan, og inntil kjelleretasjen står ferdig må gutta, både store og små, nøye seg med et par-tre fisker i en bolle.


På fredag kjøpte vi derfor en pappa-kampfisk og to mamma-kampfisker som skal bo på kjøkkenøyen inntil videre. 'Huset' deres er egentlig en lyslykt fra RM's vårkollekson som heter Atmosphère Hurricane XL (du finner den HER) En morsom løsning for både fisk og folk!;)


Dagen i dag skulle egentlig gå med til muring, men da det plutselig begynte å snø (jeg tuller ikke..) er planene endret til å prøve å skape en viss vårstemning innendørs. Prosecco kjøleren (du finner den HER) som er fylt med fargerike Hortensia hjelper på humøret, likeså de store mengdene med sand og skjell som jeg flittig bruker som dekorasjon på bord, hyller og i lykter. I følge yr så skal været bli bedre i løpet av kort tid, og forhåpentligvis gir det oss mulighet til å lufte sinnet!


Tudelu fra, hvor-ble-det-av-våren, Catherine
- Posted using BlogPress from my iPad

2 kommentarer:

  1. Så smart og veldig lekkert :)

    Ha en flott dag og god påske til deg og dine!

    SvarSlett
  2. Nydelig...hvilket kjøkken har du???

    SvarSlett