fredag 23. mars 2012

Beklager!

Puh, for en uke! Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle sitte her sent fredag uten at nettsiden er publisert... Til tross for 12-timers kontorøkter hele uken, så må jeg erkjenne at vi ennå ikke er i mål. Problemene grunner i integrering av et varelager bestående av over 1000 forskjellige artikler, og få dette til å kommunisere med nettbutikken. Mål, vekt og farge på hvert produkt skal være korrekt, likeså en betalingsløsning som virker knirkefritt hver gang.

Jeg beklager virkelig til alle våre skjønne kunder som har ringt daglig for å forespørre om status. Jeg har i tillegg mange mail jeg ikke har hatt anledning til å svare på da all min tid har gått med til brannslukning.


Vi fikk valget om å lansere nå i kveld, da med en side med tydelige avvik og mangler. Rivièra Teamet består av en gjeng perfeksjonister, og undertegnede besluttet derfor at vi venter til mandag med the 'Grand Release'. Vi vil at alt skal være perfekt, og mine hardtarbeidende datakonsulenter har lovet meg (igjen) at da skal alt være på plass.

Inntil videre får dere en sniktitt på den foreløpige forsiden. Jeg elsker den rene looken, og jeg håper dere deler min entusiasme!


Fredagsklem fra en sliten og frustrert Catherine :)
- Posted using BlogPress from my iPad

5 kommentarer:

 1. Gleder meg :)
  Nyt helgen!

  Carpe diem.

  SvarSlett
 2. Skjønner du blir både sliten og frustrert. Det blir når det blir. Vi smører oss med tålmodighet. Uff høras ut som du har hatt lange arbeidsdager ja. Husk å pust og koble ut i mellom.

  Håper du får tid til å hvile litt i helgen. Ønsker deg en avslappende helg!

  SvarSlett
 3. Gleder oss :) Blir bra med nettside :))

  SvarSlett
 4. Veldig kjedelig, men det er bedre å utsette og få det helt bra enn å ha noe som sånn halvveis går. Lykke til på mandag :)

  SvarSlett
 5. Sååå spennende:) Gleder meg kjempe mye til den nye nettsiden. Skal sitte klar i morgen:)

  SvarSlett