lørdag 7. januar 2012

I bibliotekkroken

Det går sakte men sikkert fremover i ny'huset. Jeg mangler fortsatt mye møbler, men syntes det er vanskelig å foreta alle valg før vi har bodd oss litt inn. Dessuten blir jo et hjem til ved å samle ting over tid - bare synd at jeg er en utålmodig sjel av natur!;)


Bildene viser Bibliotekkroken anno i dag. Som dere ser er ingen gardiner eller lifter på plass ennå. Jeg har endelig klart å bestille lifter, rullegardiner og shutters til hele huset fra Rivièra Maison. Sortimentet er ennå ikke tilgjengelig i Norge, men vi håper å kunne tilby disse godbitene til våre kunder i løpet av våren.

Daybed fra Slettvoll med pelspledd fra RM. En av mine absolutte RM favoritter fra høst kolleksjonen er disse soppene i 2 ulike størrelser. Jeg får den samme gode feelingen av soppene som de berømte RM stjernene har gitt meg i flere år. ;) *Love*

I tillegg er jeg overbegeistret av dødninge-hode-te-lysestakene (?) fra Kosta Broda. Nå jakter jeg på matchende dødninge-hode-puter som skal plasseres i daybed'en. Tips? Herr C mener at min plutselige fascinasjon for dødlige effekter er ganske så absurd. Han om det - her er det fruen som bestemmer!;) *ler*


Lampeføttene heter lamp l'hotel fra RM mens skjermene er kjøpt hos Interiørhuset i Alvøen. Sølvbord og skap fra RM. Skapene er i utgangspunktet ett dobbelt og ett enkelt skap som vi har satt sammen ved å fjerne deler av topp- og bunnlisten.

Mange som sender mailer om hvor vi har kjøpt lister, trapp, tapeter osv. Jeg skal publisere en oversikt så snart som mulig...

God kveld i stuen!:)


- Tudelu fra Catherine (Posted using BlogPress from my iPad)

10 kommentarer:

 1. God kveld..Så vakkert!Der får du sikkert mange koselige stunder:)klem

  SvarSlett
 2. Hei. Fy fillern så lekkert. Dødningehodene som er til te lys, har jeg også, de er bare lekkre. Gleder meg til flere bilder fra ditt flott hus. Hilsen Kjersti L :-)

  SvarSlett
 3. så utrolig lekkert!! er puten med peace tegn fra interiørhuset alvøen?

  SvarSlett
 4. Så lekkert! Daybed er et møbel jeg også lurer på å ha i mitt nye hus :) Gleder meg til å se flere bilder fra ditt nye hjem! Veldig inspirerende :)

  Ha en herlig helg.

  Klem Anne

  SvarSlett
 5. Hei og hopp! Det er bare en ting å si...Fantastisk lekkert! Ha en fin fin dag, og gleder meg til å se mer fra det nydelige huset!! Klem fra Hilde

  SvarSlett
 6. Jeg lurer også på de putene med peace-tegn! Et meget lekkert hjem du har:-)
  har innehavneren i Tr.heim en blogg også? Synes hun er sååå koselig!

  Sandra L

  SvarSlett
 7. Nydelig bibliotek og daybed fra Slettvoll (lurer på den vi også). Flotte farger og hjem!
  Nydelige vinduer også!!! Takk for flott inspirasjon en søndag kveld!!! ;))
  NYDELIG!!

  Kristine

  SvarSlett
 8. Kjempe lekkert :) Jeg/vi også har kikket på daybed fra slettvoll, men har ikke bestemt oss for hvilket stoff enda.. Hvilket stoff har du? Blir den brukt? Det er også noe jeg lurer på - (før vi bestemmer oss... )

  SvarSlett
 9. Hei,

  og takk for mange super-hyggelige kommentarer! :) Det varmer mitt interiørelskende hjerte. Mens andre har som nyttårsforsett å trene mer, satser jeg heller på å bli bedre til å svare mine lesere. Og dermed basta! :)

  - Puter er kjøp på H&C. Syntes de er kjempe fine, bare synd at ullen tover seg litt.

  - Jeg er super fornøyd med Daybed'en fra Slettvoll. Jeg husker dessverre ikke hva fargen på stoffet heter. Ønsket fortrinnsvis en helt hvit sofa men fornuften (les: 2 smågutter + skitten mann, ha ha) tilsa at jeg måtte ha en mer tilgivende farge. Derfor gikk jeg for et hvitbege stoff med små sjateringer. Skal prøve å få tatt et bilde slik at dere får se.

  Det jeg er mest fornøyd med mtp. daybed'en er at du kan skifte uttrykk på den gjennom sesongen. Noen nye puter og pledd, og VIPS et nytt møbel. :)

  Da blogges vi senere!

  Klem fra Catherine (som skal begynne å trene også....:)

  SvarSlett
 10. PS: New Home på nesttun har dødningehode puter:-) match petter storsalen sine. Dette er og blir bare vakkert. Lykke til:-)

  SvarSlett