mandag 31. oktober 2011

RM julebutikk

Vi arbeider på spreng med å dekorere tidenes mest inspirerende julebutikker - kun for deg! Onsdags ettermiddag står Bergen ferdig, mens tolmodige sjeler må vente helt til fredag før Trondheim fremstår komplett.


Vi gleder oss, og håper du gjør det samme!

- Tudelu fra Catherine (Posted using BlogPress from my iPad)

8 kommentarer:

 1. Sitter her og sammenligner litt møbler.TM design selger noen møbler(stoler) som ligner veldig på RM sine ...dette må da være kopier?Nei,jeg tror jeg går for kjente RM,da vet jeg hva jeg får.Kvalitet og kjempegod service!

  SvarSlett
 2. Hei.

  Jeg har også registrert det samme som over her.
  Og må innrømme at jeg lurer på om man bare kan kopiere kjente varemerker helt fritt, er ikke dette plagiat?
  For en liten stund siden ble en møbelfabrikant
  pålagt å trekke tilbake et møbel fra markedet, dette gjaldt en stol som hadde mye felles med tripptrapp-stolen fra Stokke, men den var mye mindre lik enn de stolene det refereres til over her, som jo nærmest er identiske...
  Ha en fin dag :) Lise

  SvarSlett
 3. Henger meg på denne tråden jeg også...Er jo litt merkelig måte å markedsføre sitt firma på med å legge ut bilder fra "konkurrentens" sortiment... "lignende av denne stolen skal vi få inn..."
  De sterke står vel mest støtt i mine øyner, og med det så er det vel bare å si at vi gleder oss til julebutikken!!

  SvarSlett
 4. Tenker det samme...og alle bildene fra Slettvoll sine møbler er fjernet, sikkert noen der som har satt foten ned mot å bruke deres bilder i egen markedsføring.....Kanskje RM også burde gjøre det?

  SvarSlett
 5. Spennende med julepyntet butikk.. meeeen når kommer det RM butikk i Oslo???
  Vil ha vil ha!! :)

  SvarSlett
 6. Spennende med julepyntet butikk, men vil gjerne ha maaasse bilder :)
  Ønsker ønsker :)

  -Vigdis-

  SvarSlett
 7. hei hei. jeg ringte dere istad ang. de brune tekstilene dere hadde til jul ifjor. ønsker meg såååå veldig veldig alt i denne serien. både puter, teppe og lampeskjermer. regner med at rm har sluttet å prudusere dette? vist det er noen av dere rm jenter som har dette og ønsker å selge det, så ville jeg blitt såååååååå happy! det hadde passet så perfekt inn i mitt julehjem. må foresten si at dere har en fantastisk butikk og blogg! elsker rm sine varer, og gleder meg til å komme å se butikken deres "live" og handle litt;) klem malin, fredrikstad!

  SvarSlett
 8. Det er masse jobb og lage julebutikk ;-)
  Det kan jeg skrive under på som driver gave, interiør og klesbutikken selv.
  Lykke til og stå på ;-) Vi har noen stressende men morsomme uker foran oss ;-)
  Klem Hilde :-)

  SvarSlett