lørdag 1. oktober 2011

1. oktober med 20 graderEn fantastisk lørdags morgen! Stille på sjøen og 20 grader i luften. En rolig padletur med Adele på øret er en perfekt måte å starte dagen på.:)

Bildet viser "nøstet", hvor vi bor nå, til høyre, mens ny'huset vises i bakgrunnen. Ikke lenge til vi flyttter inn nå...

God lørdag!

Tudelu fra Catherine
Sendt fra min iPhone

5 kommentarer:

 1. NYT lørdagen og helgen!
  Er det ikke deilig...!

  Klem
  Christine

  SvarSlett
 2. Var det ikke fantastisk....håper på MANGE slike fine helger før vinteren kommer.....

  SvarSlett
 3. Hei!

  Har dere noen mørke sengegavler i butikken i trondheim nå? Og har dere de telysholderne formet som stjerner og Double Hurricane glassvase som vist lenger ned her? Er den Double Hurricane vasen samme som den som er avbildet i dette innlegget: http://tomineshjem.blogspot.com/2011/10/ny-bok-og-sndags-slaffhet.html?

  Mange spørsmål men håper det går bra:)

  SvarSlett
 4. Hei Janne,

  Vasen Tomine har kjøp heter "Docklands vase", og jeg mener bestemt at de har den inne i Trondheim. Evt. kan du gå for "Double Hurricane" - da får du èn liten + èn stor tilsvarende Tomine`s. (Kjempe fin med lys i:)

  Når det gjelder stjernene så er det kun Bergen som har fått de inn så langt. (85,- for liten og 119,- for stor) De kommer til Trondheim om 2-3 uker.

  For tiden har vi kun inne sengegavel i FLAX (Bège) i Trondheim. Samme gavel kan bestilles i flere andre farger. Vi har stoffprøver i butikken - ta en titt innom.

  O du ønsker å gjøre en bestilling så kan du ta kontakt med:
  Bergen: 55328900, post@rivieramaisonbergen.no
  Trondheim: 73500066, post@rmtrondheim.no

  Ha en finfin dag!

  Mvh
  Catherine

  SvarSlett
 5. ååååå for et sted !!! Så fint! Og så deilig! Savner 1. oktober for å si det sånn. Nå drukner vi jo i regn! :)
  Har endelig kommet meg til å kikke innom deres blogg! Dere er så flinke atte!! Og din mann driver å fikser i "åkeren" og jeg tror det kommer til å bli bra med tid og stunder. Me love you guys!

  Klem
  Helene Helgesen

  SvarSlett