mandag 19. september 2011

Mille Monaco

Puh, det begynner virkelig å bli leeeenge siden undertegnede har blogget noen ting som helst. Albumet på I-pad'en koker nesten over av aktivitet som har pågått i Casa de Catherine gjennom sommeren. Har jeg nevnt at huset nesten er innflytningsklart..? Vel, det nærmer seg nå... Tapeter, gulv og kjøkken er på plass, og dører, bad og resten av det elektriske fullføres kommende uker. Med andre ord; det mangler IKKE på tema for nye blogginnlegg!

Tenkte jeg skulle vise bilder av noen av mine absolutte høst-favoritter denne sesongen. Nico har hentet inspirasjon fra de sagnomsuste billøpene som går av stabelen i Monaco om vinteren. Resultatet er puter, pledd og quilter i ulike nyanser av grått med herlig kvalitet av ull og skinn. J'adore! Vi fikk så få eksemplarer av hver inn i butikken ved første forsendelse for noen uker siden at jeg ikke hadde hjerte til å kjøpe med meg noen hjem. Godt er det da at påfyll kommer i morgen..;)


Mille Monaco og andre godbiter fra RM høst og jul finner du på vår stand i Grieghallen. Jeg regner med at ALLE bergensere og de fleste Hordalendinger tar turen til årets happening på interiørfronten: Interiørmesse i Grieghallen kommende helg. Rivièra Maison er godt representert! Vi dekorer 70m2 til vårt eget "winter wonderland", og vi gjør det kun for deg! Gode tilbud blir det og... ;)

Vi sees til helgen!- Tudelu fra Catherine (Posted using BlogPress from my iPad)

1 kommentar:

  1. Endel fra Mille Monaco har flyttet inn hos meg! LEKKERT LEKKERT LEKKERT!
    Men det er jo alt fra RM <3

    SvarSlett