torsdag 23. juni 2011

RM Trondheim i bilder

Har tilbragt dagen i Trondheim sammen med de super-flinke-Rivièra-Trønder-damene. En svært produktiv dag som nesten gjorde at jeg mistet flighten min sørover igjen. Når man da attpåtil løper på høye heler gjennom HELE flyplassen bare for å oppdage at man har løpt til feil gate (det går faktisk 2 fly til Bergen med få minutters mellomrom...), da kan jeg love dere at stressnivået nærmet seg kokepunktet! For å ikke snakke om returløpet forbi alle menneskene jeg akkurat hadde passert - denne gang enda mer heseblesende enn tidligere! Er det mulig!?! Ha ha!


Nå sitter jeg på flyet og pulsen har roet seg. Bare synd at det ikke er NOE servering å få på Norwegian sine flighter... Man får faktisk ikke mulighet til å kjøpe en flaske vann eller en kaffekopp for den del. Jeg kan ikke unngå å undres over hva de 3 kabinansatte bedriver tiden sin med når man er i luften... Etter at sikkerhetsdemonstrasjonen er over er det 0,75 timers friminutt inntil de sier "adjø" når jeg forlater flyet. Det virker som en kjedsommelig arbeidsdag - men hva vet jeg!;)Masse fine bilder fra butikken i dag... Og ett av meg (i blått) og Merethe (i rosa). :)- Tudelu fra Catherine (Posted using BlogPress from my iPad)

4 kommentarer:

 1. Ja tusen takk for flott butikk og ikke minst flott åpning av RM Trondheim! Gleder meg til flere besøk:-) Klem fra meg:-)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for flott butikkvandring i RM ;)
  Gleder meg til tidlig høst når vi skal på tur til T. Da kommer jeg innom ;)

  Blir så glad når du deler sååå mange fine bildere med oss. INSPIRERENDE ;)

  Kristine
  PS! Du ser kjempekjekk ut!!

  SvarSlett
 3. Supre bilder:)
  Slik liker vi:)
  Mye fint!!
  Kari

  SvarSlett
 4. Ikke mye om yrket tydeligvis ;)

  SvarSlett