onsdag 25. mai 2011

Mine favoritter på kjøkkenet

Noe av det jeg liker best med Rivièra Maison er det store utvalget av lekkert dekketøy til hverdags og fest. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde fremme det knalldyre fin serviset mitt... Foretrekker heller den mer urformelle stilen til RM, og pynter bordet videre etter anledning.

Her er mine favoritter som jeg bruker ukentlig, om ikke daglig:


Buon Appetito i medium (kr 129,-) størrelse bruker jeg til frokost. Kommer forøvrig i 4 størrelser.


Caffe Doppio (kr 159.-) tar jeg frem hver gang jeg har besøk. Med en sukkerbit og kjeks på siden er den ekstra sjarmerende.


Morgen kaffe'n nytes i enten Cappucino (kr 69,-), Latte (kr 85,-) eller Espressokoppene (kr 59,-) våre.


Noodles to go (kr 229,-) er ny i sortimentet, og derfor ny på mitt kjøkken. Har så langt kun benyttet den til pastaretter. Jeg er fryktelig dårlig med pinner, og syntes alltid det er en pinlig affære å gå på restaurant hvor det er kotyme å bruke chopsticks. Planen er derfor å øve på hjemmebane for siden å imponere Tone (ny butikksjef i Trondheim) neste gang vi skal spise sushi. :)


Stor ildfast form, Dal Forno (kr 479,-), bruker jeg både til gratinering og servering. Kan vaskes i oppvaskemaskin.


Finger food (kr 299,-) fat bruker jeg forbausende mye for tiden - spesielt til grilling. De små skålene er perfekt til ketchup, dressinger og oljer da du slipper å grise til hele fatet. Passer også perfekt til sushi og tapas.


Min absolutte favoritt, Good food only (kr 329,-) som jeg bruker både til hverdags og fest. Kan brukes både som serveringsfat og til hovedrett per gjest. Jeg dekket til 12 på julaften med dette fatet da jeg serverte pinnekjøtt i store porsjoner.


Bon appetitt lunch (kr 349,-) bruker jeg også til det meste. Perfekt til frokost når du skal ha både brødmat og frokostblanding. En lett lunsj med salat og pai blir ekstra delikat på dette fatet. Jeg har også brukt det til dessert: is i skål og kake på siden. Love it!


Fish fat (kr 229,-) bruker jeg bare til servering da jeg kun har ett eksemplar. Fult sett står høyt på ønskelisten...


Let's go nuts (kr 229,-) forklarer seg selv. Bruker den også til smågodt og dressinger.


Jeg har faktisk juicemaskin hjemme. Den er noe tungvint å hente frem kun for ett glass juice, og da benytter jeg heller denne lure dubbedingsen. Fresh juice (kr 109,-).


Enda en lekker nyhet er dette tre-delte fatet. Har ikke tatt det i bruk ennå men planlegger å benytte det når jeg inviterer venninnegjengen på lunsj og bobler. Dinner with friends koster kr 329,-

Vi har alle varene i butikken i Bergen nå. Ring 55328900 om du vil bestille. Alt er selvfølgelig også å finne i Trondheim fra 16. juni.

Ha en fortsatt strålende onsdag!

- Tudelu fra Catherine (Posted using BlogPress from my iPad)

2 kommentarer:

  1. Så mye fint du viser! Har allerede noe av det, men ønsker meg veldig de nuddelskålene (har faktisk lært meg bruke pinner ;)) og serveringsfatene :) RM er fantastisk! Love it! :) Lykke til med ny butikk i Trondheim!

    SvarSlett
  2. Det meste av dette står i mine skap også. Lekkert til en hver anledning.
    Teller ned til butikkåpningen. Handlelisten er allerede påbegynt!

    Ha flotte dager.

    SvarSlett