lørdag 14. mai 2011

Hjemme igjen...

...etter besøk til Nederland. Herr C dro sammen med undertegnede til Amsterdam torsdag for å bli inspirert av den nye butikken til RM i Den Haag. 800 m2 fullspekket med Rivièra godbiter. Til og med en egen kafé, "East Coast Café" med de lekreste retter på menyen, har de fått plass til!
RM designer Nico viste oss rundt og beskrev ivrig hvilke elementer han ønsket å benytte i vår nye butikk i Trondheim. Han har for eksempel laget en oversiktstegning over 2. etasjen i Trondheim à la den som vist på bildet her fra Den Haag. Bak infodesken i 2. (kassepunkt er i 1.etasje) har han faktisk tegnet inn et bilde av meg, med stort hår og det hele... Ler (høyt)!


Vi åpner om 5 uker! Det blir hektisk og utfordrende å få alt på plass til den tid, men det blir perfekt - bare vent og se! ;) Jeg drar nordover igjen på onsdag for å sette i gang malerne og handymenn for øvrig. Noen fler intervjuer skal gjennomføres, og jeg er utrolig takknemlig for at såååå mange har ønske om å arbeide i vår nye butikk. Mange svært kvalifiserte kandidater gjør utvelgelsen vanskelig - spesielt med tanke på å få stillingsprosent-kabalen til å gå opp!Jeg kan nesten ikke vente til 16. Juni!

God lørdagskveld!

- Catherine (Posted using BlogPress from my iPad)

3 kommentarer:

 1. Ahh heldige deg!! Her var det virkelig mye lekkert!!
  Ønsker deg en fin lørdags kveld:-)
  Klem Linn

  SvarSlett
 2. Hei
  Gleder meg til å dra til Tr.heim og se butikken. Nydelig butikk dere har i Bergen og.

  Ha en fin søndag.

  SvarSlett
 3. Et av sommerens store høydepunkt dette <3 Spennende å se hvordan butikken blir og få handle av det flotte utvalget RM har å tilby. Masse lykke til med arbeid og intervjuer.

  SvarSlett