søndag 22. mai 2011

Et VELDIG dyrt skap...

Jeg har lenge ønsket meg et tv-skap fra RM. I mang et innlegg har jeg ytret dyp frustrasjon vedrørende det helsvarte tv-monsteret i stuen, og gleden var derfor enorm da skapet ankom lageret vårt for noen uker siden.


De som kjenner meg vet at jeg er en usedvanlig utålmodig sjel. Når jeg har bestemt meg for noe, ja da blir det slik - selv om det innebærer høyrisiko truckkjøring alene på lageret. Skapet MÅTTE bare hjem med en gang, og da det ikke var truckkjørende kollegaer på jobb var eneste løsning å gjøre det selv...

Altså; jeg "trucket" (går det an å si det...?) skapet ned fra 2. etasje, fikk dyttet det over på et sekkehjul (turte ikke å kjøre i nærheten av bilen med trucken..), trillet sekkehjul til pickup, brukte uante strongman muskler til å vippe skapet opp på pickup'en, stroppet det fast og kjørte hjem som en lykkelig Frue.


Herr C hjalp villig med å bære vidunderet inn i nøstet. Tv'en vår er ekstremt tung. Vi var kanskje en av de første som hev oss på flatskjermbølgen for mange år siden, og av den grunn kostet tv'en så mye at vi har måttet innse at vi må bli gamle sammen, Familien C og Tv'en, for at kostnaden skulle kunne forsvares.

Den planen gikk i vasken da vi oppdaget at tv'en var for stor for skapet. Og ja, jeg hadde faktisk målt... Eller rettere sagt så fant jeg målet på en gjennomsnitts 42" via Google. Vår tv var ikke bare dyr og tung, men også ekstra bred grunnet unødvendig mye dilldall på sidene. Uansett, enden på visa ble at jeg sporenstreks dro til Expert for å kjøpe nytt tv for at det skulle passe til skapet. Jeg prøvde å overbevise Herr C om at det var en vinn vinn situasjon... Vi fikk nytt fint skap, vi fikk en tv med bedre fjernkontroll og Herr C får et mye lettere løft neste gang fruen bestemmer seg for å ommøblere. Hvem visste at dagens flatskjermer kun veier 1/5 del av forrige generasjons tv'er?


Det ble et dyrt møbel til syvende og sist... Og nå står faktisk den gamle 0,1 tonns tv'en i hjørnet her på nøstet for n'te uke. Herr C har fått kiks i ryggen, og undertegnede har ingen truck til disposisjon.. ;)


- Tudelu fra Catherine (Posted using BlogPress from my iPad)

5 kommentarer:

 1. hihihi..Mye styr men sikkert verdt det:O))Må si du har stå på vilje..klem

  SvarSlett
 2. Hehehe, slitan med nytt Skap og TV!

  Håper du har gode dager.

  Klem Tonje

  SvarSlett
 3. Hei på deg.

  Hi hi, jammen får du det til :)

  Lekkert skap, virkelig en smart måte å skjule den svarte TV dingsen på.

  Flotte bilder fra den lekre uteplassen deres også, i ditt forrige innlegg.

  Ønsker deg en riktig fin fin uke, og god bedring til Herr C med kiks i ryggen!

  SvarSlett
 4. Hei hei. For ett lekkert skap. Utrolig kjekt å kunne gjemme vekk den stygge tv`en! Lyst å lese en annen "morsom" RM historie? http://casahelene.blogspot.com/2011/05/nar-mannen-far-feriepenger.html

  SvarSlett
 5. Hej! Otroligt läckert skåp - har väldig lust på ett sånt också :)
  Kan jag fråga var du har fått köpt i den segelbåten?
  Har sett och drömt efter det lääänge!

  Ha en fin dag! Kram Joy

  SvarSlett