mandag 18. april 2011

Plant in Pod

I morges leste jeg innlegget til Karna hvor hun ytret bekymring for Magnolia treet på tunet. Jeg bestilte i fjor 3 STORE Oliventrær fra Italia. At alle mine tidligere erfaringer med lignende trær har endt med sikker død ble lett fortrengt i gjerningsøyeblikket. Men klok av skade; denne gangen skulle ingen stryke med... Herr C ble satt på saken, og spikret opp et provisorisk drivhus av lekter og plast. Jeg gikk så til innkjøp av en "frostvakt" fra Biltema - her skulle vi ikke ta noen sjanser!


Forrige helg rev vi drivhuset, og til tross alle mine anstrengelser så har jammen det største treet strøket med. Etter en uke med sorg og frustrasjon så har jeg nå bestilt ett nytt tilsvarende tre. I tillegg hev jeg med en oppstammet Oliven av gammel årgang. Jeg lærer visst aldri!

Uansett, så kom jeg over en lur dubbedings på nettet forleden dag som kanskje vil kunne hjelpe både Karna og undertegnede kommende vintre. Med en Plant in Pod fra vanstatradgard.se vil selv faunaen fra Reinskogen overleve, og samtidig kan en lyskokong glede gjennom mørketiden. Da var det bare å bli fortrolig med prislappen....

Ha en finfin mandag!

1 kommentar:

  1. Huff ja det skal ikke være lett i dette land men godt og se at du ikke gir opp..Er nok en smart oppfinnelse dette:)

    SvarSlett