torsdag 7. april 2011

Endringer på bloggen!


Fra og med i dag blir det endringer her på bloggen. Undertegnede (Catherine) må rett og slett erkjenne at heller ikke jeg er Wonder-Woman med nok ekstra timer i døgnet til å administrere alt som administreres skal. Jeg har derfor valgt å delegere noen oppgaver til mine flinke kolleger, Nathalie og Ane, som fra nå av vil krydre hverdagen deres med innlegg i ekte Rivièra Maison-stil.

Vi er altså nå 3 damer som skriver denne bloggen. Ane og Nathalie vil ta bilder av butikken og av produkter, samtidig som reiser og annet inspirerende småsnacks publiseres fortløpende. Catherine vil fortsette å blogge om tema fra eget hus og hage - i den grad kapasiteten tillater det.

Jeg mener bestemt at den "nye" Rivièra Maison Bloggen vil bli en mer spennende affære å følge! Med hyppigere innlegg og, ikke minst, tilbakemeldinger (jeg har noen svin på skogen..) til alle dere som tar dere tid til å legge igjen en hilsen eller et spørsmål. Jeg håper du vil følge med...


Helt til slutt så trenger vi deres hjelp. Vår Facebook side ble på mystifistisk vis slettet, og vi er i dag offisielt nesten venneløs. Vi setter derfor stor pris på om du trykker på "Like" knapp i venstre hjørnet av bloggen og velger da å følge oss også på Facebook. Vi deler ut en mini La Cucina til 10 av våre nye venner.


Trekning på Facebook fredag 15. april.


Bilder er fra turen vår til RM showroomet i Amsterdam for 2 uker siden. Som dere ser er det MYE knalle farger på vei til butikken. Herlig!

Nå skal undertegnede gjøre seg klar til kveldens Damemiddag i Bergen. Jeg sier aldri "nei takk" til en anledning med bobler og paljetter - spesielt ikke på en ellers så grå torsdag!

Tudelu!

10 kommentarer:

 1. Dette høres bra ut:-) skal følge med videre:-)

  SvarSlett
 2. Hei:)Gleder meg til fortsettelsen:)og jegger meg selvf til på facebook:)Klemmer til dere 3

  SvarSlett
 3. Jeg prøver å legge meg til som følger på FB, men det går ikke fra siden deres, klem fra meg:)

  SvarSlett
 4. Lagt meg til som følger via FB, og er nå deres følger nr. 101 klem:)

  SvarSlett
 5. http://www.vg.no/dinepenger/artikkel.php?artid=10083471

  Kan dette ha noe med at dere ble slettet?

  SvarSlett
 6. Likte før og liker nå :) Men måtte gjøre det "fra" facebook. Linken her på bloggen virker ikke. Gleder meg til å følge dere også i fortsettelsen !

  SvarSlett
 7. Gleder meg til å følge med på hva som rører seg hos dere fremover :)

  Kom innom Studio Slettvoll de nærmeste dagene..
  Der feires 5års jubileum med 10% på alle bestillinger, og trekning av gavekort på kr 5 000 :)

  Klem
  Christine

  SvarSlett
 8. Klart jeg liker dere! Fremdeles... ;) Myyye fint i butikken, og gleder meg til hyppigere oppdateringer på bloggen! :)

  SvarSlett
 9. Var kjapt med å liker den nye siden deres etter nyhetsbrevet kom! =)

  Men bare en lite tips til dere, som gjør at dere gir enda bedre service:

  Når dere legger ut bilder på facebook, vil eg råde dere til at dere skriver f.eks navn på produktet + pris med en gang, så slipper en å måtte spørre etter det :) Det er jo fort gjort :)

  Kommer innom butikken snart igjen, klarte selvfølgelig å knuse ene "la dolce vita"-glasset som er brukt som telysholder! Er bare litt farlig å gå inn når en endelig har fått penger (stipend) og har masse regninger å betale...

  Snakkes snart ! =)

  SvarSlett