mandag 14. mars 2011

My top 10!

Jeg holder på å bestille møbler til meg selv som skal inn i ny`huset som snart står ferdig. ENDELIG får jeg plass til alle mine favoritter - det blir fantastisk! Her er et lite utvalg av valgene som foreløpig er tatt.


New Orleans tv-skap har jeg bestilt til nøstet. Jeg er så lei av at tv`en står i fokus til enhver tid. I dette skapet får jeg skjult hele tv-monsteret og alle dubbedingsene som følger med.


Keith Dinind Wing chair skal jeg ha på kjøkkenet sammen med min Windemere sofa fra Slettvoll.


Jeg har bestilt 3 Place de la Rebublic skap (1 enkelt og 1 dobbelt) som Herr C skal bygge sammen til 1 lang bibliotek modul. Foran skal jeg ha daybed fra Slettvoll.The Grand hall luster kommer i 2 forskjellige størrelser. Jeg skal ha 3 store og 2 små hengende i hallen som har takhøyde på 6 meter.


Det siste tilskuddet til Driftwood-familien er dette skrivebordet med tilhørende skuffeseksjon. I love it!


En av mine flinke butikkjenter bestilte Classic Love seat i hvit lin til seg selv. Jeg ble jo selvfølgelig umiddelbart forelsket og gleder meg til en slik skal flytte inn hos meg. Elias, eldstesønnen, skal ha tilsvarende loveseat på sitt rom, men da selvfølgelig IKKE i hvit. :)Garbage trunks i rustic rattan passer bra på kjøkkenet.


Nyhet i år er Love seat i Rustic Rattan. Kommer i 2 størrelser, jeg går for den største.


Noe av det jeg gleder meg aller mest til en ny seng i himmelsk stor størrelse. Sengegavlen er trukket i bege (Flax) stoff, og jeg har valgt tapet deretter. Sengen skal fylles med deilige madrassser fra Dux.

Maleren begynner med finisharbeidene denne uken, og da blir det straks litt mer spennende å vise bilder. Til nå har det vært Glava og gipsplater så langt øyet kan se, og det er vel strengt tatt lite interessant å dokumentere!

Ha en finfin uke!

7 kommentarer:

 1. Her var det mye fint å vente på!! Skjønner godt du gleder deg!! Og jeg gleder meg veldig til å se bilder fra huset ;)

  Ha en fin uke!
  Klem Karina

  SvarSlett
 2. RM er en klasse for seg ingen tvil om det så mye vakkert:)

  SvarSlett
 3. Du store min! Her blir det gøy å følge deg videre i innflyttningsprosessen :):)

  SvarSlett
 4. Det blir nok lekkert!!
  Windermere er en favotitt her i huset også, både hos mor og datter. Favoritt sofan;)
  Gleder meg til å følge huset og bloggen. Du har god smak!;)
  Kristine

  SvarSlett
 5. Ååååå for en nydelig blogg og inspirerende med så mange fine møbler.
  Hit kommer jeg igjen;)
  Mathea

  SvarSlett
 6. Åå, den sengen har vi også - elsker den!!:-) Flott blogg med mye fin inspirasjon!

  SvarSlett