lørdag 5. februar 2011

Vårt nye bad...


Vi tilbringer lang-helgen i Myrkdalen med gode venner. Det har snødd MYE siden vi kom torsdag, og det skal snø enda MER i dag og i morgen. Godt og vel 230 cm snø på flat mark er nesten for mye av det gode... Ut av vinduene ser vi kun hvitt, og siden pipen er snødd ned blir det ingen fyr i peisen. Nå er vi på vei i bakken - store og små. Målet for dagen er at minstemann skal beherske "skrensen" mens undertegnede skal strebe etter å få venstre-svingen til å bli like elegant som høyre-svingen. Ha ha!


Ny-huset nærmer seg forresten klart for finish arbeidene. Dette presser frem en haug med valg som må tas, og for en som lever med en mild form for beslutningsvegring så kan denne prosessen bli noe anstrengende.
Nå har jeg ihvertfall bestemt meg for baderomsmøbler til foreldrebadet. Axor Massaud fra Hans Grohe har fantastiske former som passer perfekt til et rom med skråtak. Badekaret vil bli stående midt på gulvet med det frittstående blandebatteriet som vist på bildet. I taket henger lysekronen sentrert over badekaret. Jeg tror det blir lekkert-lekkert! Hva syntes dere?

4 kommentarer:

  1. Høres veldig lekkert ut.
    Formen på badekaret...me like !!!!

    SvarSlett
  2. Så fint bad! :) Kan eg spør kor vasken og armaturen er kjøpt?

    SvarSlett