søndag 20. februar 2011

Sol = Vår


...eller bare nesten! Fabelaktig vær i Bergen i helgen utløste en umiddelbar trang til å grille pølser og ordne i hagen. At gradestokken viste minus var av liten betydning, og Minstemann lurte på om krabbene snart kom tilbake fra Spania - nå som det var sol liksom...Uansett, jeg har ryddet litt på porchen, plantet litt løker og dekorert med ny betongpynt fra Plantasjen. Jeg var forøvrig ikke eneste som var våryr i dag. En god porsjon Bergensere hadde lagt søndagsutflukten innom Plantasjen, noe som Plantasjen verdsatte ved å ha tilbud på Stemor blomster i 8-pakk. De som velger å kjøpe Stemor i Februar har blitt lurt... Jeg kan garantere en rask død- både for Stemor og vårstemning.


Da jeg var tilfreds med dagens prosjekt og bloggebilder skulle tas, ja da var solen forsvunnet bak nabohuset. Derfor ble nok en runde med dårlig lys og ditto dårlige bilder. Så gjenstår det å se om Påskeliljer og Perleblomst overlever 5 kalde de neste nettene. Om ikke så prøver jeg på nytt...
God søndag ønskes fra meg!


PS! I morgen er Designteamet fra Nederland på plass i butikken. Nå blir det ihvertfall VÅR innendørs. Kanskje vi sees?

3 kommentarer:

 1. Så koselige bilder:) Fint dere har det.

  W

  SvarSlett
 2. Herlige bilder, og heldige bergensere som ser vann isteden for snø og is... Jeg sikrer våren inne, men skotter ut av vinduer og ser bare så vidt hekken over snøfonnen... Herlig blogg og herlig butikk du har. Gleder meg til neste Bergens-besøk!

  SvarSlett
 3. Hei & takk for hyggelig hilsen på bloggen min:) Kjekt hvis du likte den. RM er, uten tvil favorittmerke, men må nok innimellom "erstattes" med litt rimelige versjoner av ting og tang. Blir nok ikke lenge før jeg titter innom butikken igjen ;)
  Flotte bilder du viser. Det er som om det liksom er vanskelig å tenke at det kan bli stygt vær i Bergen igjen etter sånne flotte soldager. Men klok av skade vet vi jo at det skifter fort. Ha en fortsatt fin uke og lykke til med kundekvelden:)

  SvarSlett