fredag 12. november 2010

Tilbud til våre lørdagskunder...


Vi lader opp til Santa Shopping Days, som går av stabelen i slutten av måneden, med et godt tilbud til alle kunder som handler hos oss i morgen, lørdag.


Ikke bare får du kose deg i en proppfull julebutikk - vi trekker 1 heldig vinner av et gratis hjemme besøk fra en av våre flinke Interiørkonsulenter. Trekningen finner sted lørdag kl 18.00. Good luck! :)

Fredagskvelden her på HH er hellig. Guttaboys danser til sangene i X-Factor mens Herr C holder på med modellen sin. Misforstå ikke; modellen er en gjenskapning av eiendommen vår i måletokk 1:100. Nå formes terrenget i Sturodor, noe som igjen fører til isoporlignende flygeelementer i hele halve stuen. "Snø!" ropte ungene mens de frydefult kastet den lysegrønne, selvklebende massen i luften.

Resultatet var ubloggbart - godt er det at Herr C investerte i ny handy støvsuger forleden dag.
Bildene i kveld er knipset etter støvsuging:) New Orleand lanterne sammen med orkidèer dekorert i en XL St. Johns Lantern.

Fortsatt god kveld i stuen!

3 kommentarer:

 1. Hei! Du har en utrolig inspirerende blogg, og det er tydelig at du har et gjennomført og vakkert hjem. :) Riviera Maison har så masse lekkert, har en ønskeliste derfra til jul...
  Jeg må spørre deg om hvor spisestuebordet ditt er kjøpt, det så veldig fint og stort ut. Ønsker deg ei finfin helg. :)

  SvarSlett
 2. Hej!
  Så fin blogg du har!
  Jag älskar den vita lyktan som står på bordet, önskar den fanns här i Sverige att få tag på.
  Kramar Anette

  SvarSlett
 3. Du har en fantastisk inspirerende blogg og bare elsker Riviera Maison sine produkter!! Ha en strålende helg! Klem Linda :)

  SvarSlett