onsdag 27. oktober 2010

Mitt stjernedryss


Som lovet kommer bilder fra mitt stjernedryss. Jeg fryder meg over kveldsmørket som tvinger frem et uhorvelig antall stearinlys hjemme hos meg. Jeg har faktisk etablert en egen "lys-kurv" som er med på runden hver kveld - brukte lys til venstre og nye til høyre. Jeg tuller faktisk ikke!I går mente Herr C at vi kunne slå av varmekablene i sin helhet. Hvem trenger vel varmekabler og tilhørende skyhøy strømregning når man har stearinlys-dronning som kone? Om kvelden så må vi lufte for å få temeraturen ned. Jeg fyrer gjerne for fuglene så lenge jeg får ha levende lys!

Når det er sagt så mener jeg det er noe fantastisk med høsten. Lukten, fargene og mørket tvinger frem en annen livsstil enn den vi vanligvis lever gjennom sommerhalvåret. (...halvåret var kanskje å ta litt hardt i....:) Nå skifter jeg lampeskjermer, dekorerer med kongler og lav og finner frem pels-pels-pels. Redet endrer farge og fassong - nå er det innekos som gjelder!


Julepynten er forresten på vei inn i butikken denne uken. Jeg fryder meg med tanken på at jeg snart skal begynne å dekorere... Årest julekrans til inngangsdøren her på Gjesthuset er planlagt, og det blir nok ikke lenge til den er på plass. Kanskje dere vet når den magiske "julepynte-grensen-uten-at-naboene-tror-det-har-rablet" er?


Ønsker du også stjernelykter? Vi sender i posten.

Tudelu!

8 kommentarer:

 1. What's the price? Superlekre!

  SvarSlett
 2. Et nydelig stjernedryss!!
  Enig med du; får aldri nok lys om kveldene nå, og det gir en deilig varme og lunhet....
  Jeg har også lyskurv, veldig praktisk for oss ihugga lystennere....
  Ha en finfin dag!
  Klem

  SvarSlett
 3. Superfine stjernelykter! Til og med IKEA har forstått at det skal være stjerner til jul i år;)

  Jeg tar turen innom butikken når julevarene er pakket ut;)

  Klem Pink lady

  SvarSlett
 4. Awrite. gleder meg!! så utrolig mye fint og inspirerende på riviera maison sin nettside:):) *gisp*

  Hilsen Vilde

  SvarSlett
 5. Julepyntegrensen går helt klart 3 uker etter nærmeste nabo har startet med å pynte. Hun har to vinduer som vender mot oss, og et år var det ikke mindre enn to lysende julestjerner, en syvarmet lysestaker, en hengende og 3 stående julenisser, to julestjerner (planter) og 17 juleklistremerker i vinduet hennes. Og det var 6,5 uker til jul. Så ut som om julen hadde eksplodert der inne.

  Men, hun koste seg helt sikkert!

  SvarSlett
 6. Så bra at mannen skal til Bergen i morgen, han har fått et oppdrag nemlig å kjøpe med seg stjerner til meg...hihi! De er såååå fine.
  Hva er prisen?

  SvarSlett
 7. Å henge opp nye kranser på dørene er noe jeg gleder meg til hver gang det skal gjøres. Ender opp med å kjøpe noe nytt ("Trenger vi nye alt nå da, vennen? Jeg synes så tydelig at jeg så noen i boden i går.") :o)
  Håper å få opp de nye til helgen. :o)

  Håper du har gode dager!
  Klem sendes over de blånende fjell fra,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 8. Super idé med en lyskurv! Tenner også maaaaassssevis av lys hver kveld - hele året, til-og-med i sommermånedene når vi har det lyst hele døgnet her oppe i nord hvor vi bor! MÅ ha, bare Måååå ha det!!!

  Så herved: lyskurv skal kjøpes inn - har du noen egnede til salgs i butikken? vil gjerne også kjøpe stjernelykter; de var nydelige, og på mitt stettfat hadde de tatt seg fine ut!

  SvarSlett