søndag 15. august 2010

Ut av skapet!For en helg vi har hatt på Vestlandet! Strålende sol, 20 varme og nærmest vindstille vær har satt Bergensere i sydenmodus. Aldri har jeg sett så mange båter på fjorden som i dag!

Min helg vil jeg nok leve lenge på. I går arrangerte vi "blå-tur" for Anleggsgartnerbedriften med oppmøte klokken 16.00 på Festplassen. Ved hjelp av GPS navigerte vi oss rundt i Sentrum mens vi løste oppgaver. Det var selvfølgelig også lagt inn besøk på flere vannhull underveis, og det var derfor en svært munter gjeng som til slutt endte opp på toppen av Ulriken. Konkurranser fortsatte utover kvelden før vi koste oss med en bedre middag. Fantastisk kjekk kveld med fantastisk kjekke folk!


I dag har vi kost oss med båttur til Marmorøyene i Nordåsen. Det fristet til og med med et bad - badetemperaturen var jo hele 18 grader. Friskt! Nå nytes solnedgang med en god bok, C.J. Sansom`s "Monark". Herr C fanget øyeblikket med kamera og jeg viser derfor for første gang et bilde av meg selv. Puh, det er ikke bare-bare å komme ut av skapet!

Fortsatt god søndag!

7 kommentarer:

 1. Høres ut som en magisk helg,dere har det helt fantastisk nydelig hjemme!!Hadde ikke sagt nei takk til en god bok i den stolen nei ;) Flott bilde av deg!!Ha en flott uke!!

  SvarSlett
 2. Miriam Bøe Fjeldberg16. august 2010 kl. 11:43

  Så mye flott dere får inn i butikken til høsten. Håper jeg får muligheten til å snope litt:) Kjekt blåtur dere var lagt i stand på lørdag. Det kom iallefall en lykkelig mann hjem her på nattestid:) Herligt bilde av deg. Det er nok mange som kunne tenkt seg å nyte solen fra den piren. Ønsker deg en super uke:)

  SvarSlett
 3. Høres ut som en flott helg, det har ikke vært mange av dem i sommer med tanke på været!
  Gleder meg til å se RM nyhetene i butikk, ser ut til å være mye fint som kommer.
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Velkommen ut av skapet Cathrine!!! Kjekt å se deg!!

  Ha en deilig uke!!

  Klem...

  SvarSlett
 5. For en herlig dag det hørtes ut som! :))
  Men så koselig å se deg da. Så flott og vakker at ;)
  Her idag er det øs-pøsende regnvær :( nå tror jeg virkelig høsten har kommet altså. Fram med lune pledd, vedkubbene og levende lekre lys..hehe.
  Ha en fin uke, Catherine.
  God klem fra Line

  SvarSlett
 6. Ja, men DER var du jo, du vakre Catherine! Akkurat så fager som jeg så deg for meg! :o)
  Personlig synes jeg det er så hyggelig å se hvem står bak bloggene jeg besøker, så takk for at du valgte å komme ut av skapet. Nå kan du bare kaste nøkkelen!
  Her ved Oslofjorden er det et ufordragelig vær i dag, med bortoverregn, sterk vind og avslutningsvis HAGL. Det var derfor på tide med litt peiskos og kakao. Det er jo tross alt snart jul!

  Varm klem sendes over fjellene til deg fra,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 7. Hei

  Ser på et tidligere innlegg at det er temmelig mye flotte julevarer i år - som før :-). Nå som sommeren er over, er det vel på tide å tenke fremover. I hvert fall tre mnd :-) Vet du når jula blir satt ut i butikkene deres?

  Hilsen H

  SvarSlett