tirsdag 10. august 2010

Salgsinnspurt!


Vi pakker sammen sommeren 2010 og selger rester av årets sommervarer til sterkt reduserte priser. Her har du muligheten til å gjøre et kupp - og det liker vi jo! :)


En lyn-photoshoot har blitt satt sammen her hos meg i kveld. Det vil si bilder med dårlig lys, ispedd duskregn og et par Nugattiflekker på noen av tekstilene. Pytt sann!

Kort oppsummert har vi 30-70% på utvalgte artikler i butikken. Parasoller i 3 forskjellige størrelser og sølvskjell er nå blandt godsakene som er på salg, i tillegg til badehåndklær i både rosa og blått i 2 ulike størrelser.I Scratch 7 serien har vi igjen noen ulike typer puter samt et par eksemplarer av mitt sitte-på-piren-å-blogge quilt.


Man kan aldri få for mye stjerner! Det er fortsatt litt igjen av puter og quilter i serien Barrington Farm. Quiltet ser dere også avbildet litt lenger nede på bloggen. Det er fast inventar i båten og brukes som picnicteppe.

Overstående er kun en smakebit av varer på salg akkurat nå. Meld deg inn i Facebook -gruppen vår for å holde deg oppdatert på hva som foregår i butikken hver dag. Eller ta turen innom for en kopp kaffe...


Avslutter med et skumringsbilde av nøstet. I bakgrunnen ser dere ny`huset.
Tudelu!

4 kommentarer:

 1. Ser mycket fint ut! Önskar att det fanns en butik här i stockholm också! Följer din blogg med stort intresse! Ni bor så otroligt vackert! Tack för alla inspirerande bilder!

  Kram Lonka

  SvarSlett
 2. Mette Kvaløy Rullestad11. august 2010 kl. 19:55

  Sender dere foreks. til Stavanger?

  SvarSlett
 3. Hei Mette!

  Ja, vi sender over hele landet. Ta kontakt med undertegnede eller butikken på tlf 55328900.

  God kveld til deg!

  SvarSlett
 4. Så vakkert dere har det !! Har vært å snopt i butikken din i dag ;) Nydelig er det der,kunne gått der i evigheter,noe jeg nok gjorde ;)Kommer snart igjen,når kommer de nye høstvarene?
  klemklem

  SvarSlett