mandag 2. august 2010

Riviera Maison høst kolleksjon

Tre fantastiske dager ble nytt fra ende til annen i Amsterdam, og det var en sliten Catherine som kom hjem sent fredags kveld. Butikksjef Ane var med som reisepartner og ko-livsnyter, en weekend midt i uken uten unger, klesvask og Vestlandets høst-vær. Høstens og julens nyheter ble nøye vurdert med argusøyne. Dere kan være trygg på at Riviera Maison ikke skuffer denne gangen heller...

Nyhetene var mange, både på møbel- og accessoir fronten. Jeg kom hjem med 437 (!) bilder - noen med bedre kvalitet enn andre. Jeg begynner med et lite overblikk i dag med egne skråblikk under hvert bilde.

Høstens "basis-puter" er i myk velur med en fargeskala som glir inn i de fleste interiør. Størrelsen er 50 x 50, og jeg vil vise nærbilder i morgen. Legg forresten merke til nytt skap i venstre hjørne. Definitivt en snakkis!

"Je ne sais quoi" utalte jeg med påtatt fransk accent mens Don viste oss høstens blikkfang av en sofa. Jeg ELSKET de industrielle bordene i front og GLEDER meg til å vise settingen i butikken.

Et nytt tilskudd i "Rangez toutes les affaires" -familen. Praktisk størrelse med nyttig oppbevaring. Definitivt enda en salgssuksess.

Tenkte jeg skulle vise accesoirer i morgen men jeg klarte ikke å vente med å vise disse rammene. MANGE nye og kule rammer i år - denne kommer også i Mother and Daughter utgave.

*Smelt* Det er DETTE Riviera Maison er så god på. De vekker følelser i oss. Ren, kjær GLEDE over en ramme... Utrolig!

Ny gangløsning som selges som ètt sett. Praktisk og super-lekkert!

Se bort i fra sko-tårn... Jeg var litt i tvil om tanken bak dette produktet ;) MEN, New Orleans bord-skapet var fantastisk. Jeg tenker sidebord mellom myke lenestoler eller lysende nattbord på gutterommet.

Og så til min favoritt... ta-da; VERDENS RÅESTE LAMPER! Jeg har bestilt 5 stk som skal henge i spisestuen i ny`huset. Herr C syntes dette var i meste laget. "Bare vent å se" sa jeg!

Stemningen i bildet taler for seg selv. Definitivt min personlige favoritt i årets kolleksjon!

Riviera presenterer også et hav av lampe-nyheter. Jeg likte spesielt godt den klassiske lysekroneserien bestående av en tak-utgave, bord-utgave og en gulv-utgave.

Your first... ?? The choice is yours!

Le Tours Eiffel = je t`aime Paris. Og til alle dere som ønsket dere stjerne-lyktene som vi hadde i fjor; vi får de inn igjen i år også - i 2 størrelser! Sett dere på venteliste..

Nytt servise med fat i 3 størrelser. Skriften glir over i hverandre - mitt nye hverdagsservise.

Jeg vil si at sesongens beste tekstil-tema er 6 Lakes. Quilter i 3 forskjellige tykkelser og utførelser sammen med herlige puter i grålige nyanser, gjør dette til en sikker vinner.
Mang en New England fantast kommer nok til å sikre seg et (eller tre) eksemplarer!

Tok med dette skapet i bilde-kavalkaden selv om det strengt tatt ikke er en nyhet. Min favoritt fra vår-kolleksjonen som jeg aldri har fått fingen ut og vist på bloggen. Jeg har ett eksemplar i gangen her på gjesthuset - et møbel som jeg tviler på jeg noen gang blir lei!

Det får være nok spenning for èn kveld. Jeg har derved 419 bilder igjen å vise, et antall bilder som mitt stakkarslige mobile bredbånd mest sannsynlig kreperer under.

Jeg håper dere er en tredel så entusiastisk som jeg er - det betyr nemlig at du møter meg på lageret den dagen varene ankommer fra Nederland. Det er ikke mange uker til julaften - the Riviera Maison way!

Tudelu!

7 kommentarer:

 1. Lekkert! Nå forstår jeg hvorfor du er "LITT" entusiastisk ;)

  SvarSlett
 2. Det er så mye fint! Skulle hatt en ren RM butikk her i Asker... :)

  SvarSlett
 3. Å så masse fristelser! Me♥RM

  SvarSlett
 4. Det lover veldig bra, jeg gleder meg.
  Kommer det noen puff slik som denne(se på linken) http://elisabethsborg.blogspot.com/2010/07/shopping-frustrasjon.html

  Mvh ELisabeth

  SvarSlett
 5. wow så mye fint! Skulle bare hatt en sånn butikk i nærheten...så fine farger da!

  SvarSlett
 6. OMG kjenner at her er det bare å begynne å spare ;)Jeg vil på venteliste på de stjernelyktene,ordner du det eller ringer jeg ned?Gleder meg ENORMT til varene kommer ;) ;)
  Klemklem

  SvarSlett
 7. Sååå mye fint :)
  Når kan vi begynne og handle ?
  Kan nesten ikke vente :)

  SvarSlett