mandag 9. august 2010

Plantekasser etter eget design

...etter å ha vært på jakt etter lignende plantekasser en hel halv evighet tok jeg saken i egne hender. En nabobedrift tilknyttet våre kontor- og lagerlokaler på Espehaugen produserer alt tenkelig av finurligheter. Sist ut var en stor modell av Flomsbanen - med fungerende togbane, lyd, lys og en mini befolkning. Imponerende!


Mitt prosjekt bød nok ikke på samme vanskelighetsgrad - maskinparken gjør arbeidet til en lek. I det siste har vi arbeidet med opprustning av uterommet på Akvariet i Bergen. Ikke de store inngrepene; bare ny beplantning, sommerblomster og plenareal. Vi laget faktisk Nemo fisken ved inngangspartiet med hvite Margeritter og oransje Tagetes.

Uansett, så trenger Akvariet å gjøre takterrassen noe mer intim og koselig for sine besøkende, og det var i den forbindelse jeg så for meg store plantekasser som romdelere. Se for dere denne demoversjonen i dobbel- eller trippel utgave med formklippet Buksbom som en grønn vegg. Kanskje vi til og med kunne formklippet noen Buksus som pingviner?


Jeg er i hvertfall fornøyd med resultatet og planlegger å få laget opp en versjon med ramme og kryss av grått drivved. Med den hvite platen i bakkant tror jeg at uttrykket blir perfekt her nede ved sjøen.

Ka du trur?

10 kommentarer:

 1. Kjempefine! Du er kreativ, skulle nesten fått dem inn i butikken :) lott@

  SvarSlett
 2. KJEMPE-FLOTTE!!! Du er så kreativ og flink! Skulle gjerne hatt et par av de på uteplassen vår også;) De hadde passet perfekt!!

  Klem klem
  ANETTE:)

  SvarSlett
 3. E trur dæ blir NICE!!!!
  Og jeg syns det var en meeeget god ide som jeg håper det er greit jeg kopierer?!?
  Hadde passet perfekt dit vi skal flytte - ved sjøen ;)

  Karina

  SvarSlett
 4. Tusen millioner takk for så koselig kommentar da Catherine! :)) Så snill du er!
  Men jammen er du flink selv du!! Utrolig fine blomsterkasser her. HELT etter min smak!
  NÅ så jeg innlegget hvor du la ut bilder av høst-kolleksjonen..ja, noe av den da;) Utrolig mye fint. Skjønne de rammene med Father-Son og Mother-Daughter. Går rett i hjertet på en:) Nå er det bare å glede seg til høsten skjønner jeg.

  Nå sitter jeg her og strir meg heklenåla. Håper det lar seg gjøre, for jeg har store planer så fort jeg får dreisen på det hele;)
  God klem fra Line

  SvarSlett
 5. Hej!
  Så fina! De inspirerar att göra något liknande på vår uteplats...
  Jättefin blogg du har, hittade hit via Karnas Hus.
  Må så gott
  /Karin

  SvarSlett
 6. Knall fine, er på jakt etter slike selv....kanskje jeg også må få laget slike til slutt for jeg finner ikke jeg heller...Hilde hos Interiørhuset i Alvøen skulle se om hun kunne skaffe slike til meg, men har ikke hørt noe enda så.....

  Så flott dere har fått det, kjempe koselig, og knall fin båt også...ut og lyser krabbe om kveldene du nå da kanskje???

  SvarSlett
 7. Kjempefin kasse ! Du er jammen god :)

  Klem fra meg !

  SvarSlett
 8. Knallfin kasse. Meg vil også ha :)

  SvarSlett
 9. De blomsterkassene var utrolig flotte. Og busk-pingvin idèen var artig. Det er hvertfall noe jeg hadde likt!

  SvarSlett
 10. Kjempefine blomsterkasser. Kunne tenkt meg sånne sjøl. Kor store er dei?

  SvarSlett