søndag 8. august 2010

Barnerom à la Riviera Maison


Om få uker ankommer den nye RM barnekolleksjonen Bergen og mang en Bergenser venter i spenning. Serien består av sprinkelseng, køyeseng, kommode (som også kan brukes som stellekommode) og skap. Ingen bombe at jeg elsker absolutt ALT!

I tillegg til møbler kommer lampeskjermer, tapet og tøytavle med samme motiv. Prikken over i`en må være stjernerammer, navneskilt og sparebørse i Teddy-format.


Teppe på bilde ankom vårt lager forrige onsdag og blir å finne i butikken allerede i neste uke.En fantastisk avslappende helg er over. De som kjører forbi HH i kveld med båt lurer sikkert litt på hun rare som sitter ytterst på piren i kaldværet med lanterner og laptop i fanget. Det er sommer for pokker - og ullgenser sammen med Scratch 7 quilt gjør underverker for varmetapet. Sammen med litt Cola og en skål Popcorn koser jeg meg veldig med å høre på bølgeskvulp og måkeskrik. Vink gjerne hvis du seiler forbi...

7 kommentarer:

 1. Bare til å få flere barn skjønner jeg:)
  høres ut som du koser deg♥

  Natti natt♥

  SvarSlett
 2. Så mye lekkert!!!

  Ha en fin ny uke!

  Klem klem
  ANETTE:)

  SvarSlett
 3. Utrolig vakre møbler! Jeg har en 'greie' for stjerner om dagen. Den rammen med stjernene var nydelig. er det mulig å få kjøpt de i Oslo?

  Marthe

  SvarSlett
 4. Fantastisk ;) ;) Kjenner jeg gleder meg som en unge på julaften til varene kommer inn,tenkte å ha stjerne som tema på gullegutten sitt rom,og dette passet jo perfekt!!!!

  SvarSlett
 5. Åh, så fantastisk. Drømmer meg helt bort :)
  :) Susanne

  SvarSlett
 6. Så mye fint da gitt:) Morsomt for oss med barn. Forresten...kommer RM med noe nytt til høsten?
  Hihi...skjønner at du tviholder på sommeren. Ullgenser og pledd ja. Det blåser kanskje til og med litt ved sjøen ?
  Men jeg skjønner deg såå godt! Skulle gjerne hatt litt varmere og flere varme dager. Hvis bare hele august hadde blitt knallvarmt nå så..da hadde vi vært bedre rustet når høsten og vinteren kommer på en måte;)

  God klem fra Line

  SvarSlett
 7. Jeg venter i spenning. Elsker stjerner!

  SvarSlett