mandag 21. juni 2010

Ny terrasseEndelig har vi fått laget ferdig tredekket her utenfor nøstet. I utgangspunktet tenkte vi å legge skifer, men etter nøye gjennomtanke i ett år (!) besluttet vi å bryte steinjungelen med terrassebord. Prosjektet ble påbegynt i går og ferdigstilt i dag - herlig når noe endelig går på skinner.


Jeg er generelt misfornøyd med fargen på nytt trevirke. Det grønne skjæret harmonerer dårlig med fargeskalaen forøvrig (en ytring som kun kan sies høyt oss Interiørdamer imellom...), så her må det sterke saker til!Undertegnede har i dag brent flere liter bensin i søken etter Jerngranulat, eller noe i den dur. Denne herligheten smøres på treverket, og VIPS så blekes planken til en hvit-grå tint. Jeg returnerte i dag uten vidundermiddelet men en liten forhandler i Blomsterdalen får inn ny leveranse i morgen. Så da blir det endelig terrassedekke som matcher både rottingkrukker og gammelrosa minisurfinia. Her overlates ingenting til tilfeldighetene! ;)

Jeg håper å kunne vise dere min gråe hverdag i morgen!

Tudelu!

9 kommentarer:

 1. Så fint det ble!!!
  Her ligger matrialen på plenen enda, men det blir vel her å når vi først får satt igang.
  Digger miniparasollen på bordet.
  Hvor har du fått i den?
  Klem

  SvarSlett
 2. wow, sier jeg bare! Utrolig flott, kombinasjonen stein mot treplatting og mot det hvite sjarmerende huset, utrolig vakkert! Inspirasjon og masse inspirasjon! Takk takk!. Vakker den steinveggen din! Misunnelig - JA! hehe...

  SvarSlett
 3. Å, så flott det ble!! Har også lyst til å gjøre treverket "grått" hvis vi bestemmer oss for å legge nytt tredekke. Jerngranulat tror jeg ikke jeg har hørt om tidligere .... Takk for tips!!

  Klem klem
  Anette:)

  SvarSlett
 4. Synes det ble flott jeg. Klem fra Elin:)

  SvarSlett
 5. Det ble jo kjempefint! Jeg vurderer selv farger til de nye trappene og tredekket til verandaen vår om dagen. Har en grå en til låns her idag, men er ikke heeelt fornøyd. Her kommer vi til å gå for enten grå eller hvit (kalket-aktig). Tusen takk for tipset Catherine:) Jerngranulat hadde jeg aldri kommet på selv. det skal jeg ta en titt på:) Gleder meg til å se resultatet hos deg!!

  God klem fra Line

  SvarSlett
 6. når du bruker jernvitrol, så tar det ei tid før det blir grått... jeg pleier å bruke det sammen med litt sølv beis..tror den heter herdvis sølv beis.. en liten pose som du tar oppi etter at du har blandet ut jernvitrolen.. har du tenkt på å bruke beisen som heter svaberg?? kjempefin:) lykke til:)

  SvarSlett
 7. Hei

  Jeg er veldig spent på hvordan terassebordene dine ble. Vi skal også igang med behandling av terassen og den fargen du beskriver passer perfekt hos oss. Legger du ut et bilde?

  Mvh
  Kristine

  SvarSlett