mandag 19. april 2010

Vi planlegger badebasseng


Og i den forbindelse søker jeg inspirasjon på nettet... Tro nok vårt bli noe mindre storslått enn bildene under - det er uansett lov å drømme!

Solen skinner i Bergen og det har heldigvis sluttet å snø! Haleluja!

12 kommentarer:

 1. Du det gjør vi også, så takk for inspirasjon:)
  Ha en super dag.

  Stor klem

  SvarSlett
 2. Hejsan! Åh, dela gärna med dig under planläggningen. Vi kom just hem efter semester i Florida och barnen har storkosat sig i bassängen varje dag så det ar mer aktuellt än någonsin! :-) Ha en fin dag! Kram Alexandra

  SvarSlett
 3. Tusen takk for hagetips. Hr C er herved opphøyet til min hage-guru. Veksttorv er innhandlet og til helgen skal det rakes. Har kun en bitte liten rekkehus plen, men det er ingen grunn til at den ikke skal være pen. Den har blitt neglisjert i mange år, men nå skal det bli forandringer!

  SvarSlett
 4. Halloooen :)) Takk for masse inspirasjon hva hage angår! Bilde nr. 6 her er omtrent slik vi har lyst til å ha spiseplassen vår ute.
  Basseng ja..min kjære har lyst på det..men da må vi ofre lekeplassen til ungene. Og det kommer ikke på tale. Så vi venter til barna er ute av rede..hihi..vår yngste er 2 år nå, så det går noen år:D Men trampoline er en fin aktivitet for mor og far også den :))

  God klem,Line

  SvarSlett
 5. Hei på deg.

  Lekre bilder, ønsker dere lykke til med planleggingen av basseng. Dere er flinke, resultatet blir sikkert kjempebra!

  Ønsker dere en riktig god helg.

  SvarSlett
 6. Hei,flotte bilder du viser av basseng! Blir spennende å følge med på det prosjektet! Men jeg har et gress plen spørsmål jeg som jeg håper din kjære kanskje kan svare på? Plenen min er dessverre full av hull og nedsynk. Kan bli sjøsyk av mindre;) Jeg ble anbefalt å legge sand på plenen for å rette opp dette for å så legge 10 cm tykt matjord etterpå for å plante nytt gress. Så nå står jeg på nippet til å bestille både sand og jord. Men tenkte jeg skulle spørre om dette er vanlig? Klem

  SvarSlett
 7. Hei snupp,
  Ingeniøren og jeg venter s p e n t på mosetips:)
  hihiihihi.

  Klemifleng

  SvarSlett
 8. Så flott blogg du har! Dette er jo sosiale medier på det beste i forhold til inkludering! Imponert:-)

  SvarSlett
 9. Her inne var det mye fin inspirasjon!!

  Gleder meg til å se resultatet når bassenget er ferdig.

  Ha en deilig og solfylt 17 mai helg.

  klem fra Gunn på Min Engel

  SvarSlett
 10. Hei Cathrine:)
  Et svømmebasseng i hagen kunne vi tenkt oss også, men foreløpig så får vi kose oss med herlige inspirasjonsbilder:) Vi ønsker deg en riktig fin pinsehelg:)
  RM damene i Molde

  SvarSlett
 11. Sjekk poolforum.se Masse inpirasjon og byggeblogger om veien mot basseng.

  SvarSlett