fredag 16. april 2010

And so I`m back...
...etter nada-niks blogginnlegg de siste 10 dagene. Jeg kan egentlig ikke skylde på annet enn et unevnelig antall arbeidstimer de siste ukene, spennende men utmattende. Denne helgen er hellig, jeg akter ikke å nærme meg kontoret! Det er ikke bare bloggen som har måttet lide grunnet manglende oppmerksomhet; det er nemlig et faktum at det har begynt å vokse mystifistiske ting på gulvet her på HH, mens kleshaugen på vaskerommet offisielt nå kan kalles et lite fjell.Men vær ikke redd - jeg akter ikke å legge vekk bloggen med det første. Jeg trives godt i dette abstrakte forum hvor jeg kan utfolde mitt interiørinteresserte hjerte. Sammen med Herr C vil jeg hver uke fremover legge ut hagetips, første tips kommer allerede i morgen! :)

Torsdag for litt over 1 uke siden hadde vi VIP-aften i butikken. Det ble et fantastisk begivenhet med bobler, fingermat og hyggelig selskap. Blogglandia var representert, og jeg møtte Karna for første gang. At Karna hadde med en gave til meg resulterte i at jeg mistet helt munn og mæle. Og de av dere som kjenner meg privat vet at snakketøyet sjelden stopper opp. Rørende var det, varmen Karna viser i bloggen sin mangedobles i virkeligheten. Bilder av godbitene kommer.


Et hjertlig TAKK til alle dere som gjorde denne kvelden til en suksess. Jeg gleder meg allerede til neste VIP-aften i august.
I går var jeg på den mye omtalte damemiddagen her i Bergen. Enda mer bobler ble konsumert sammen med et mildt sagt blandet klientell. I kveld kjenner jeg derfor at jeg ikke kommer til å bli gammel.
Tudelu bloggevenner!Alle bildene er tatt av søte Tonje på VIP-aftenen.

1 kommentar:

  1. Kan tenke meg det var kjekt! Så Noen bilder fra VIP kvelden, det så jammen flott ut.. Jeg ble dersverre så voldsomt dårlig utover dagen, så jeg kom meg desverre ingen steder - også jeg som hadde gledet meg sånn.. :(

    Jaja, butikken slipper ikke unna et besøk fra meg av den grunn, gleder meg til å titte innom!

    Håper du får en fin fin dag

    SvarSlett