søndag 4. april 2010

10 grader og nesten sommer


Slik føles det ihvertfall etter en laaang vinter. Noen utemøbler fikk slippe frem fra vinterdvalen i går, og med utemøbler følger et hav av puter. Herr C har allerede begynte å grue seg til daglige pute-sankings-oppdrag på kveldingen. Han kan i sin villeste fantasi ikke forstå at det er nødvendig med SÅ mange puter! Han skulle bare ha visst - dette er bare begynnelsen! :)


En RM seilbåt har fått bli med meg hjem sammen med New Orleans Shutter Lantern. Lykken var også stor da jeg i går pakket opp de 4 gedigne krukkene støpt i glassfiber som skal huse Oliventrærne jeg har bestilt fra Italia. Det var julaften, nyttårsaften og påskeaften på samme tid! Jeg kan forestille meg at jeg følte samme lykkreus som Emmeline når hun pakker opp enda et par med kopper à la Greengate! :)Forresten så er det er fortsatt mulighet til å være med på VIP-aften 8.april! Vi tilbyr et hav av gode tilbud og i tillegg vil det være Grand Première på Mini La Cucina og sakkosekk fra Scratch 7. Vi har et svært begrenset antall og deltagere på VIP-kvelden blir de første som får mulighet til å skaffe seg et eksemplar.I dag skal vi male i butikken. Sand, heter fargen - jeg tror det kommer til å bli kjempe bra! Ha en solfylt søndag!

8 kommentarer:

 1. Sand hørtes ut som en perfekt farge. Men du og du så mye fint du viser her! Det beste med alt var egenlig å se sjøen, det å jeg innrømme..at jeg lengter etter den nå. Titter hver dag utenfor for å se om isen bryter:)
  Sukk, Riviera Maison er en av mine absolutte favoritter. Det er så mye varierende. Finnes det , vet du, en concept store RM i Oslo ? eller må jeg til Bergen ?

  God påskeklem, Line

  SvarSlett
 2. For noen bilder.... !!
  lekkert..
  jeg har malt stuen og ganga i sand og er kjempefornøyd ;)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 3. Hopps på at ta ett glas vin i den soffan i sommar :-)

  SvarSlett
 4. Hei Catherine! Hvorfor bestiller du oliventrær fra Italia, og hvor i Italia? Sender du ting pr post nå, eller hvor er det best å handle RM på nett?

  SvarSlett
 5. Jeg elsker Sand.... den skal males i stuen, når vi omsider får fingrene ut..... Deilige bilder!!

  Klem...

  SvarSlett
 6. Hei. Har mottatt en award som jeg bare må sende videre til deg, for sida di er bare utrolig lekker! Følger så med her vettu.. Ha en fortsatt fin kveld.

  SvarSlett
 7. For noen fantastiske bilder!!
  Den stjerneputen der kommer jeg å kidnapper eller har dere den i butikken kanskje? Du vet tonje + stjerner = sant, helt sant.
  Håper påsken har vært super for dere.
  Tar men gjerne en tur på tordag jeg.
  Takk for invitasjon!
  Klem fra Tonje

  SvarSlett
 8. Nydelige bilder, sand er den flott farge:) Gleder meg til å se butikken....
  ha en fin uke!
  Klem Linda

  SvarSlett