søndag 7. mars 2010

Sukkerrus


Da vi besøkte Riviera Maison Concept Store i Hamburg tidligere denne uken filmet jeg noen små "snutter" med kameraet mitt. Siden Blogger ikke er venn med meg i kveld får vi nøye oss med bilder fra Hamburg. Jeg prøver igjen i morgen! (evig optimist...)Helgen min har gått med til feiring av lillegutt som har blitt 3 år og såååå stor! Barnebesøk ble holdt på det lokale Lekeland - se for dere 14 rakkere i sukkerrus. Pulsen nådde faretruende høyder da gjengen ble sluppet løs blandt et utall av andre lekende barn. Vips, så var alle ute av syne!


Da det var tid for kake måtte jeg sende Herr C inn i labyrinten for å sanke unger. Rødsprengt og svett returnerte han, stolt over egen innsats. Jeg ante fred og ingen fare inntil det banket på døren. Det viste seg at Herr C hadde sanket ett barn for mye! Lille Ole var savnet av mammaen sin og ble pent bedt om å forlate selskapet, selvfølgelig mot lille Ole`s ønske. Herr C hevdet sporenstreks at det er bedre med en rakker for mye enn en for lite! Og jeg måtte jo si meg enig i det...De neste dagene legger jeg kontor-rotte-tilværelsen på hyllen for jeg skal nemlig være fulltid i butikken. Jeg gleder meg veldig til å jobbe med alle nyhetene og ser selvfølgelig frem til latter med jentene. Kanskje vi sees?

4 kommentarer:

 1. hahaha...måtte le litt og si meg enig i Herr C, om at et barn formye er bedre enn et for lite...hehehe...og virket som lille Ole koste seg da. Gøy med bursdag og kake!

  SvarSlett
 2. Mmmm ... Her var det mye lekkert!!!

  Ha en fin ny uke!

  Klem
  Anette:)

  SvarSlett
 3. Hei. Husker du prisen på champagnekjøleren? Lise

  SvarSlett
 4. Lekkert, lekkert, lekkert!!! :)
  Henter masse inspirasjon her på bloggen din!
  Tusen takk for det.. ;) Hjelper meg masse!

  Har du noen baderoms inspirasjon?? ;)

  Klemmer fra Cecilie

  SvarSlett