torsdag 18. mars 2010

New arrival daysBloggen har blitt min store dårlige samvittighet denne uken. Det har rett og slett ikke vært ett ledig øyeblikk mellom haugene med arbeid. Masse spennende på gang og i morgen tidlig drar jeg til Amsterdam med 6-flyet.
Få med dere "new arrival days" i butikken neste torsdag, fredag og lørdag med nye tilbud hver dag. Jeg kommer tilbake med mer informasjon straks, men dere kan blant annet glede dere til "ta 2 betal for 1" deal på de super populære Pumpkin lyktene i medium størrelse. Dette tilbudet gjelder for lørdag 27. mars.
Til alle kunder som handler for mer enn kr 500,- i butikken gir vi bort lekre strandnett fra serien "La Plage". Men vi stopper ikke der... Gode møbelkunder som handler for mer enn kr 5.000,- får med seg et gavekort pålydende kr 500,-. Handler du for over 10.000,- kr gir vi deg et gavekort pålydende 1.000,- kr. Og slik forsetter vi oppover - dere skjønner tegningen.Nå skal jeg svare en håndfull hyggelige mail, krølle håret og nyte noen deilige timer på puten før KLM tar meg med til Amsterdam om få timer.


Tudelu til dere!

4 kommentarer:

 1. Hei!

  Jeg var innom butikken i dag, masse lekkert!! :)

  Gleder meg til enda flere nyheter kommer inn!

  God tur til Amsterdam!

  Klem Pink Lady

  SvarSlett
 2. Önskar att jag hade råd att köpa allt, har funnit en butik nära mig som tar in fina saker från er. Alltid något :)
  Kram / Jackie

  SvarSlett
 3. Hmmmm! Gjedler det gavekort tilbudet meg da tro?? Hilsen Line som gleder seg til leveringen fra dere:) God helg!!

  SvarSlett
 4. Heisann.... Nice, nice nice.. Gleder meg STORT til å komme innom butikken igjen ;O) Mo9ka

  SvarSlett