søndag 28. februar 2010

Vårt soverom


Som alle sikkert nå vet bor vi midlertidig i "gjesthuset" mens vi bygger nytt hus på samme tomt. Gjesthuset er ikke så veldig stort, ca 120 m2, men vi trives veldig godt her i vannkanten. Det Herr og Fru C nå benytter som soverom er i utgangspunktet tiltenkt som garderoberom med plass til oppbevaring av uteputer, redningsvester og fiskeutstyr. Inntil videre får vi så vidt plass til sengen...Jeg har ennå litt gangsperr etter skieventyret mitt i forrige uke. Jeg satt jobben på hold og begav meg ivrig ut på et islagt vann i nærheten. Etter å ha leitet etter skiene mine i 10 minutter i 70 cm nysnø var jeg ganske svett FØR turen var i gang. Presperasjonen ble ikke mindre da jeg etter 2 stavtak måtte innrømme nederlag - jeg hadde allerede store klabber under skiene grunnet gammel skismørning. Det hører også med til historien at den hyggelige ski-selger-mannen anbefalte meg på det sterkeste å velge smørefrie ski som utgangspunkt for min amatør-skikarriere. Da ingen av de smørefrie skiene var særlig fine å se på, var det helt naturlig å velge de lyseblå skiene med snøroser. Velutstyrt skismørningspakke fulgte da også med. Lenge leve forfengeligheten!Uansett, angret jeg kraftig på at jeg valgte smøreski der jeg stod med ubrukelig gli! Det var bare å kave seg tilbake til bilen, kjøre hjem for å hente skismørning og returnere til utgangspunktet. Turen over vannet var fantastisk. Terapi for sinn og bikinifasong. Etter en liten rasst med godt å drikke var jeg klar for å skli hjem igjen. Det gikk da opp for meg at skismørning er en vitenskap som jeg, som lekperson, ikke kan så mye om. Null gli, kjempe klabber og 3 kilometer tilbake til bilen. Det ble ikke mye "glansbilde" over returen for å si det sånn! Mest synd syntes jeg på de som kom bak meg, jeg hadde nemlig ødelagt hele skisporet med min returmarsj.


Min solo skikarriere er over - heretter må jeg ha med meg eget smøreteam!

God 5 mil!


Stripete sengetøy fra Himla, blå putetrekk fra Lexington og sengeteppe/quilt fra Riviera Maison. Praktisk trappekurv er også fra RM.

8 kommentarer:

 1. Tror jeg slenger meg på ideen om eget smøreteam! I dag var det nok skoene som skulle hatt smøring... eller rettere sagt brodder.. hehe!
  Flott soverom! Trangbodd vet jeg alt om ;) Men det som ikke får plass i bredden får gå i høyden...? :)
  Spennende 5 mil!

  SvarSlett
 2. Ut på tur aldri sur;O)
  Her har jeg ikke hatt ski på beina på 5år!!Skal ærlig innrømme at det er liknende opplevelse som satte en stopper for kommende skieventyr for meg;O)

  Kjempe koselig midlertidlig-soverom=)
  Ønsker deg en fortsatt fin Søndag:)

  SvarSlett
 3. Fine bilder hos deg..
  Er ikke bare med skitur, bruker smørefrie jeg,men vurdere smøreski.. men det blir neste sesong.

  SvarSlett
 4. Et helt nydelig gjesthus har dere! Blir spennende å se når du skal innrede det nye huset, blir nok mange godbiter fra RM der, regner jeg med:)

  SvarSlett
 5. Hei og takk for koselig besøk på siden min!! Så fin blogg du har også:) Legger meg til som følger jeg.

  Monsterbuksa har jeg strikka selv:)

  Photoshop er GØY ja, men litt tidkrevende. Skikkelig dilla i periode.

  Håper du hadde en fin helg / vinterferie. Det hadde jeg!

  Klem Marianne

  SvarSlett
 6. He, he, ja du skulle absolutt hatt med deg et smøreteam. Da hadde du tross alt hatt noen andre å gi skylden for at prestasjonene i løypen ikke holdt. *Smiler*

  Ønkser deg en deilig start på ny uke, Catherine!

  Klem fra
  Anette Willemine

  SvarSlett
 7. For et utrolig deilig soverrom! Flotte bilder:)
  Hørtes ut som du hadde en interessant ski-tur ja:) hehe..

  Ønsker deg en god uke!

  SvarSlett
 8. Fina bilder, härligt sovrum verkligen!
  Önskar dig en fin vecka! / Jackie

  SvarSlett