torsdag 4. februar 2010

Jeg er blitt...


...infisert av blogge-tørke-virus. Dette mystifistiske viruset kombinert med årsavslutning av 2 relativt store regnskaper, lønns- og trekkoppgaver samt utvikling av nye nettsider har gitt lite rom for oppmerksomhet til bloggen. Da en anonym leser la igjen en kommentar med ordlyden "Halllloooo???" - ja, da er det sannelig på tide å hente frem inspirasjonen igjen. Skjerpings, Catherine!Jeg har alltid drømt om en porch swing ved inngangspartiet i ny`huset. De fleste bildene i dag er hentet fra siden til Porch Swings Plus.

Fikk melding i går om at varene mine fra Pottery Barn Kids ligger i tollen. Jeg håper varene lever opp til forventningene - kostnadene ble ihvertfall høye nok! Detaljer kommer, jeg må bare sørge for at Herr C ikke få nyss om detaljene... :)Over og ut!
C

5 kommentarer:

 1. Kjekt å høre fra deg igjen. En porch swing er fantastisk. Bodde ett år i sørstatene i USA og der fantes de over alt. Du må få deg en sånn hvis du har plass på trappen :o) God helg!

  SvarSlett
 2. Kjenner meg veldig godt igjen, blir helt tom etter å sitte med nesa ned i bøkene og bare ser på tørre tall....siger bare ned i en stol og kvelden og sleper meg til køys...men det er håp i "hengjande snøre"...snart vår, og leeeenge til neste lønns -og trekkoppgave mareritt...ha ha ha
  Veldig spent på PB...mye fint derfra....Ha en fin helg!

  SvarSlett
 3. Tollevesnet ja - har hatt en del med dem å gjøre! *sukk*
  God helg!

  SvarSlett
 4. Koselig med en hengebenk, vi har en på fremsiden av huset. Håper på en fin sommer slik at den kan bli brukt....Sist sommer var jo ikke mye å skryte av!
  Blogging tar tid, å i en travel hverdag er det ikke alltid lett å få tid! Man må nesten bare gjøre det når man har lyst og tid, - jeg følger uansett med her jeg;)

  SvarSlett
 5. Stilig og romantisk med porch swing. Sitte der og nyyyte lange sommerkvelder i armkroken til din kjære? Sukk.... Mo9ka

  SvarSlett