søndag 21. februar 2010

Fru C om: Intervju, sykdom og golf


De siste dagene in a nutshell.På torsdag fikk jeg besøk av SR-TV på jobben, og for å si det slik så er jeg IKKE noen naturlig tv personlighet. Det hele skulle være svært uhøytidelig og avslappet, en hyggelig prat om drift av anleggsgartnerbedrift og Riviera Maison butikk. Jeg er til vanlig ganske stø i snakketøyet, kommentarene sitter løst mens armer og ben stemmer i. Fela fikk en annen tone da kameraene ble rettet mot, en noe uforberedt, meg.

Puh, heldigvis var Intervjuer en dreven mann som på kort tid fikk meg til å senke skuldrene. Det hele utviklet seg til en svært morsom affære, spesielt når banksjefen, rådgiver og undertegnede skulle inspisere trucken. Vi har på tape at Fru C, etter gjentatte forsøk på å få start på jævelskapet, innrømmer nederlag og ber om hjelp fra en av gutta i gult. Uansett så gleder jeg meg til å se resultatet. Kanskje jeg tørr å legge det ut på bloggen...??
Fredagsidyllen fikk en brå slutt da Eldstemann, Elias, begynte å kaste opp. Den mye omtalte omgangssykdommen har entret heimen, og den tapre gutten måtte til pers hele 11 (!!) ganger før det var over på morgenkvisten lørdag.Det passet derfor ekstra dårlig at Herr C skulle dra på sin årlige tøffe-gutter-på-golf-tur samme dag. Se det for dere: 8 menn, 7 dager, 6 golfrunder, 3 pokaler og et unevnelig antall San Miguel. En morsom affære! Hvert år proklamerer jeg høylytt at snart skal også jeg på tur på egenhånd. Med vind i håret skal butikker på solkysten erobres mens ettermiddgsbrisen kjøler ned den rosa golfbilen mens vi golfer inn i solnedgang. Snart er det vår tur jenter - jeg akter ikke å la sjansen gå fra meg!

Herlige bilder er lånt fra Car Moebel

2 kommentarer:

  1. Hejsan! Hoppas att du lägger ut det. :-) Jag är också väldigt sugen på en tjejresa med väninnorna. Maken här har redan en fotbollsresa till London inplanerad i vår! Ha en fin ny vecka. Kram Alexandra

    SvarSlett
  2. Deilige bilder du viser, en jentetur til et solrikt land hadde ikke vært å forakte nå:)

    SvarSlett