tirsdag 23. februar 2010

Et ekte Rivièra Maison hjem


Viser dere bilder fra huset til Henk Teunissen, mannen bak Rivièra Maison. Henk bor sammen med kone og tre barn i en fantastisk colonial-style villa rett utenfor Amsterdam. Huset er smakelig innredet med hans eget design - her er ingenting overlatt til tilfeldighetene.
I forbindelse med vår siste visitt i Amsterdam like før jul var Herr C og jeg ute og spiste middag med Henk og hans kone, Saskia. Kjempe kjekt å bli bedre kjent med den grunnleggende filosofien bak RM. Det hele begynte jo faktisk før 2. verdenskrig da Henk`s foreldre åpnet en blomsterbutikk i Amsterdam. I 1985 kjøpte Henk et parti blomsterkrukker i forbindelse med en ferie i Malaysia. Krukkene ble en gedigen suksess - interiøreventyret var i gang.
Saskia fortalte meg at huset deres alltid er fullt av familie og venner. Som den energibunten hun er, så lager hun alltid rikelig med middag i tilfelle noen skulle stikke innom. "Det er viktig at huset lever" fortalte Saskia meg, og hjemmet deres er derfor blitt et samlingspunkt for barnas store venneflokk.

Bilder fra gjesthuset deres kommer i morgen!

Ha en god stafett-kveld!

8 kommentarer:

 1. Å så lekkert! Lenge siden jeg var innom deg. Nå må jeg lese ikapp litt.

  :)
  Emma

  SvarSlett
 2. Ojoj så lekkert, rett og slett nydelig!!

  SvarSlett
 3. I like your blog but I can't read it.Can you make a traductor please.
  Thank you,
  Cecilia

  SvarSlett
 4. Flott blogg og inspirerende bilder!!
  Legger meg til som følger..
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Ååååååååååååååååååååå. Jeg tåler ikke se sånne bilder. Blir helt dårlig jeg. For et hus!!! Ikke bare innvendig men hele fasaden. Jeg kunne flyttet rett inn, for en drøm av et hus! Kommer innom butikken din i morgen :) Har vært på nettet og funnet et par ting jeg trenger til leiligheten :)

  SvarSlett
 6. Så masse fint;)) Likar godt dei duse og grå fargane....Du og du kor eg gler meg til sommaren:))

  Klem Ann

  SvarSlett
 7. Sukk og stønn sier bare jeg...utrolig lekkert...hadde også vært fast gjest der...he,he...
  Kjempe lekkert!

  SvarSlett