onsdag 10. februar 2010

En varierende dag...


...begynte i morges da jeg våknet kl 07.00. Klokken ringer - jeg vil ikke stå opp - ruller ut av sengen - setter bena i noe vått - tenker "vått???" - trekker pusten - lukter stram lukt - innser at mine bare ben står i kattetiss - forbanner katta og hele dyreverdenen - dagens første skritt går rett i dusjen.


Etter å ha fått tint en stk pinnfrossen bil bar det ut i Bergenstrafikken. I 13 blå snirklet køen seg langsomt mot Sør. Grunnet langvarig kulde og is har vi pendlere fått erfare et merkelig fenomen rundt Sælevannet de siste ukene - en intens og vemmelig lukt, nesten som en blanding av råttent egg blandet med knallgass - ligger som et teppe over trasèen fra Bjørge til Nordåsvannet. Og her sto selvfølgelig køen BOM stille i morges. Forestill deg et scenario hvor du blir tvunget til å puste deg igjennom 30 minutter med råtten-fisk-eim... Min dypeste sympati går til beboere i område!På kontoret - mva oppgjør - møtebookinger - bestillinger - lunsj. Helgen min begynte i dag kl 12.00. Dere skjønner; vi tilbringer en laaaanghelg i Myrkdalen igjen. Glede! Først gjenstår bare noen innkjøp, det burde ikke ta lange tiden.Første stopp var Mx-Sport på Lagunen. Minsten skulle nemlig ha nye slalåmski i tillegg til disse berømte hånd-varme-teposene. Enkel sak? Nei! Mx-sport hadde verken ski eller varme, ei heller hos XL-sport fikk jeg napp.

G-sport hadde ski men var dessverre tom for varmeinnlegg. Da sjefen på varehuset ved en tilfeldighet hørte min frustrasjon rundt manglende hånd-varme-teposer tilbø han seg å kjøre hjem til seg selv for å hente noen hånd-varme-teposer han tilfeldigvis hadde liggende. Snakk om service og ekstraordinær kundebehandling. G-Sport sjefen brukte 20 minutter for å hente varer til den nette sum av kr 56,-. Slikt står det respekt av og G-Sport Lagunen har for alltid fått en trofast kunde i meg!


Alle bilder er lånt fra "Connie Krossen"

Denne uselviske handlingen visket bort alle luktende erfaringer gjort tidligere på dagen. De neste dagene skal nytes i skibakken. Utstyret skal det ikke være noe å si på. Mor har fått ny pelslue, Far ser stram ut i sitt nye ull, Eldstemann er utstyrt med hjelm à la Lynet Mc Queen og Minsten har endelig fått varme-teposer i hanskene. Alt ligger til rette for gode dager!

Vi blogges plutselig!

6 kommentarer:

 1. Ikkje så gale at det ikkje er godt for noko. Fantastisk service på G-sport da! Neimen ikkje ofte ein kjem bort i slike. Sånn generelt har eg eit intrykk av at bergensarar er hyggelige og sørvisinnstilte av natur, meir eller mindre basert på eigne erfaringar. Sunnmøringar er ikkje slik....bortsett frå meg da he he, neida, det fins fleire ;o)

  Kose dokke masse på ski i helga!
  Vi bur 4 km frå nedre heisstasjon så her er ski ein kvardagssyssel, helgaturen vår går til Bergen og eg gledar meg!!! 5-6 timar i bil fristar ikkje så mykje med dagen vèr og føreforhold, men men skitt på.

  Skal sjølvsagt innom butikken din. Første gong for meg så det blir spanande :o)
  Ha ei trivelig helg!
  Helsing Tonje

  SvarSlett
 2. Hei!

  Ha en flott helg på fjellet da!

  Jeg har også hatt gode opplevelser på G sport Laguneparken. Var innom der sånn ca 17 desember i fjor på jakt etter BULA bukse. Snille var de og satte i gang og ringte rundt til andre G-sport butikker:) Veldig flott at de tar seg tid til denne ekstraservicen! :)

  KLem Pink Lady

  SvarSlett
 3. Så nyyydelig..... Da er vi flere på fjellet i helgen.... det er nydelig...

  Gooo lang-helg!!!

  Klem...

  SvarSlett
 4. Kos dere på fjellet, tror det skal bli den knall helgen, så dere har valgt den rette helgen for en fjelltur!
  Lekker hytte, tror jammen jeg hadde kost meg også i denne, selv om jeg IKKE er glad i å gå på ski....Kos dere!

  SvarSlett
 5. Ønsker dere en flott helg i skibakken! :)

  Klem

  SvarSlett