lørdag 23. januar 2010

Valg av ytterdør


Å velge hvilken dør vi skal ha i ny`huset er ikke bare bare! Vi er enige om to-fløyet svart dør, MEN skal vi ha glass eller ikke? Hvor mange profiler skal skal vi gå for? Latterlig dårlig håndballspill i kveld har frigjort mye tid til surfing på nettet, og nå er jeg mer usikker enn noen gang!
Tips fra dere mottas med STOR takk. Send meg gjerne inspirasjonsbilder på mail!Vi blogges i morgen!

18 kommentarer:

 1. Hei.

  Begge deler er fint, både med og uten glass.
  Men jeg tenker litt sånn sikkerhet jeg da.. er jo lettere å bryte opp og komme seg inn gjennom en dør med glass enn en dør uten glass.

  Ha en flott helg videre! :)

  Klem, Line.

  SvarSlett
 2. Hei! Eg ynskjer meg slike som du viser på bilde nr.2... Synes desse er så staselege og fine!

  Fortsatt god helg!
  Klem Elin :)

  SvarSlett
 3. HEI!! UTen tvil dør nr 2. Den er klassisk og jeg tror ikke du blir lei den. vi har ei i nabolaget som har en som ligner. Nydelig dør!! Gleder meg til å få se mer fra huset!! HAr du vist tegninger av det?? Liker godt din blogg! God helg og lykke til med det hyggelige valget!! MVH Kristine

  SvarSlett
 4. Ikke lett å velge, men hos oss falt valget på toføyet dør med vinduer fordi det ikke er andre vinduer i gangen. Jeg er kjempefornøyd med det, og glasset er hamret, så det er ikke lett å se rett inn for de som står utenfor. Du kan se bilder av den på bloggen min hvis du har lyst. :)

  Lykke til med valget!
  Klem

  SvarSlett
 5. Med glas! Eg får ny gang til våren, mitt ynskje er svart to-fløya dør med glas. Vi er einige om alt, bortsett frå fargen.... ;o)
  Lykke til!

  SvarSlett
 6. Hei :)
  Av de dørene du viser her ville jeg valgt nr. 2 :) Forstår godt at det er vanskelig å velge når utvalget er så stort. Lykke til med videre leting og endelig valg! :)

  SvarSlett
 7. Hei

  Dør nr. 2 den helt sorte blanke uten vinduer er min klare favoritt, hadde virkelig gått
  for den ...!

  Blir spennende å se hva dere velger ... ♥

  SvarSlett
 8. Hei!

  Hmm..ja er ikke alltid like lett når man får så mange valg muligheter. Synes dør nr to hvis dere skal ha noen vinduer ved siden av ytterdøren, hvis ikke holder jeg en knapp på dør nr 3. Greit å få litt naturlig lys inn i gangen synes nå jeg.

  Ønsker deg en fin uke!

  SvarSlett
 9. Jeg liker ikke å ha for mye glass i døren. Liker ikke at folk som ringer på kan se inn, uten at jeg vil bli sett. Vet at de kan se inn vinduer o.l.så det er sikkert bare meg. Men gjerne litt vindu øverst sånn som på den ene døren, du viste. Ellers er dør nr. 2 nydelig

  SvarSlett
 10. Jeg sier MED glass, det skal vi gå for. Jeg liker å være litt forberedt når jeg åpner ytterdøren...hehehe...jeg har valgt dobbel, svart dør med frostet glass. Tror den blir superfin!
  Lykke til med valget!
  Bilde nr 1 er faktisk fra favoritt huset mitt, har fått masse inspirasjon fra det, derfor er også døren på bilde nr 1 min favoritt!

  SvarSlett
 11. *Smiler* - ja du vet jo hva jeg har valgt allerede, Catherine. (Regner med at du har sett den på bloggen min?). Samme som bilde nummer 2, malt dyp brun. Vi har store vinduer på begge sider av døren så derfor valgte vi ikke vinduer i den. Vi er veldig fornøyd med valget vårt og ville ha valgt det samme på nytt!

  Hvordan er det med deg? Går dagene som en virvelvind? Sender deg noen gode tanker.

  God klem fra
  Anette Willemine

  SvarSlett
 12. Hei. Den sorte hele døra på bilde 2 er bare rålekker. Hadde helt klart valgt denne typen, dører med glass tror jeg man blir lettere lei. Hilsen Kjersti.

  SvarSlett
 13. Hei, Catherine!! Jeg synes tett dør er penest med enten sidevinduer eller overlys .... hvis du har plass til det da?! Jeg husker ikke hvordan inngangspartiet ditt ser ut? Har du bilder av det? Svart dør høres lekkert ut:)

  Lykke til med valget!!

  Stor klem
  Anette:)

  SvarSlett
 14. Heisann... Må si at jeg "holder en knapp" på dør på bilde 2 ;o) FANTASTISK flott med sort dør! Og hvis du har plass til vindu på sidenene får du jo begge deler ;o) Mo9ka

  SvarSlett
 15. Hei.
  Flott med sort dør, hadde tenkt å ha det selv. Men iflg. dørleverandøren kan direkte sollys og solvarme føre til at døren vil "slå" seg når du velger en mørk dør. Dette bør du vurdere før valg og montering.

  SvarSlett
 16. Hei!

  Jeg har akkurat valgt en nydelig tofløyet dør m glass selv fra Swedoor. Den finner du her: http://www.swedoor.no/pre-m26909671.pdf

  Vi må ha glass for å få lys inn i entreen.

  Takk for inspirasjonen du deler:)

  Mvh Åshild

  SvarSlett
 17. Vi skal også ha svart dobbel dør!! :)
  Syns absolutt at nr 2 var den fineste! :)
  Gleder meg til å følge deres husbygging og tusen takk for masse inspirasjon!! :):)

  Klem Cecilie

  SvarSlett