mandag 11. januar 2010

Sniktitt: Riviera Maison Summer Collection 2010!ENDELIG kan jeg vise dere noen bilder av noen av nyhetene som kommer i februar og mars. Bildene er tatt av Herr C på showrommet i Amsterdam, og jeg oppdaget til min store forskrekkelse at det var svært få helhetlige konseptbilder. Enten så ser dere håret mitt eller så ser dere fingen til Herr C. Med andre ord; ikke spesielt inspirerende motiver!Vi har uansett MYE bra å se frem til. Kolleksjonen består av 3 hovedtemaer, fullstappet med herlige tekstiler som passer inn i de fleste hjem. I tillegg til utemøbler i rotting kommer kule direktørstoler med bord som passer på små terrasser i byen. Strandstolene kan også enkelt bringes med en tur på stranden, men det beste er absolutt den svært HYGGELIGE prisen!En umiddelbar favoritt var skapet under. Døren fungerer som en memotavle - helt perfekt i en gang for eksempel. Jeg falt pladask, et slikt skal så absolutt få være med meg hjem!Og ja, det er helt sant - La Cucina kommer nå også i liten størrelse!!! Vi har allerede begynt å få venteliste på denne godbiten.Flere bilder kommer senere!
Tudelu!

7 kommentarer:

 1. Hei på deg :)

  Mange godbiter å se frem til her, gleder meg!

  SvarSlett
 2. iiiiiiiik!!! Såååå mye fint! Sukk, skulle virkelig ønske dere var litt nærmere. Når kommer butikken til Oslo sa du? hehe... Jeg krysser fingrene og håper!

  SvarSlett
 3. Å, som jeg gleder meg til å komme inni butikken når disse nyhetene er på plass:)Her var de masse fint,ja noe for en hver:)
  Ha en fin uke!
  Klem Linda

  SvarSlett
 4. Åh..Himmelen..Det skapet var helt fantastisk....17 dager til vi skal til Bergen nå...Hoi som jeg gleder meg:)

  SvarSlett
 5. Skulle ønske jeg hadde en brønn med penger:o)

  Ha en god dag!

  SvarSlett
 6. Nice, nice, nice... Jeg må si at jeg håpet på å finne puter som passer til hus/hytte ved sjøen (lik det dere har til fjellhytte nå) og kan dermed bare begynne å glede meg til sommerkolleksjonen ;o) Mo9ka

  SvarSlett