onsdag 27. januar 2010

Bilder av inngangspartiet...

... i mørket. Mens vi venter på ny dør (vi går for dør som på bilde nr 2 under) fungerer en RM banner som midlertidig dør. Asfaltplatene kommer opp igjen straks vi har mottatt ny ladning med materialer.
Det som jeg gleder meg mest til med ny`huset, bortsett fra et stooort vaskerom, er hallen med nesten 6 meter takhøyde. Herr C har lagt inn ekstra bæring i taket slik at det tåler vekten av lysekronen jeg drømmer om.

I morgen reiser vi til Myrkdalen for å tilbringe weekenden i skibakken. Først må jeg prøve å få tak i votter til barn med varme (!!) i. Minstemann fryser alltid på hendene, noe som resulterer i at skiturene blir av det veldig korte slaget. Kanskje votter med batteri er løsningen?

Tips mottas med STOR takk!

7 kommentarer:

 1. For et nydelig hus dere bygger!!!
  Jeg er sikker på at døren kommer til å bli super fin :-))
  Mine barn bruker Hestra votter ( kjøpt på sporten ) De er det ull inni og veldig gode og ha på!! Supre votter til store og små :-))
  Kos dere i bakken :-)

  Janicke :-)

  SvarSlett
 2. Sportsbutikker selger slike varmeposer man kan putte opp i vottene. Geniale!
  God helg :o) J.

  SvarSlett
 3. Har prøvd ut begge de ovenstående vaiantene her hos meg. De funker begge to!

  Kos dere i Myrkdalen!!

  Stor klem fra
  Anette Willemine

  SvarSlett
 4. Ha en riktigt mysig skidhelg! Kram alexandra

  SvarSlett
 5. Hestra-votter kjøpt på Intersport o.l. er virkelig å anbefale. De er vann -og vindtette, samt at de varmer uten for mye svetting. De er dyre (350,-), men verdt alle pengene.

  SvarSlett
 6. kjøp varmeputer, slike du faktisk koker når de er brukt en gang. jeg kjøpte en pakke med fem par i, vi legger de i votter m kalde hender og de varmer over en time, en en liten metallbit en gir et lite knekk og så siver varmen ut. ser ut som en gelepute, hjelper veldig. etter endt tur koker du de, og der er klare til ny tur gang etter gang. genialt. tilføyer også at jeg er en frysepinn og har varmekabler i skosålene, også genialt. såler med en ledning og oppladbare batterier. lader oppp og putter sålene i de skoene jeg skal bruke, så er det et batteri som festes med en god hempe bakpå skoen og jeg skrur opp etter behov på ulike nivår, redder utetimene mine, fryser jeg på bena er det liksom gjort...!! lykke til,begge deler får du i gode sportsbutikker, bla xxl har dette.
  kommer snart noen ærend- på vei i nytt hus og oppussing...::)
  Mvh Kaaroline

  SvarSlett
 7. For en fin blogg og Huset ditt ser veldig fint ut!! Jeg drømmer også om en hall med full takhøyde:)

  kommer nok flere ganger innom her:)

  hilsen Ann Elin alias Fru Rosa

  SvarSlett