mandag 14. desember 2009

Søren heller!lDet gikk rett vest med hele julekalenderen min her på bloggen. Alt for mye jobbing kombinert med julebord og familie forøvrig har resultert i manglende blogginnlegg fra meg i opptil flere dager nå.. Vel, ikke noe å gjøre med det nå - jeg håper dere tilgir meg for min utilstrekkelighet!
I morgen er det kundekveld i butikken. Jeg håper å se mange av dere der - jeg gleder meg masse. Gode tilbud hører selvfølgelig med og vi gir
- 10 % rabatt
på hele butikken spesielt til dere.
Du kan selvfølgelig også være med. Stikk innom i tidsrommet mellom kl. 20.00 og 22.00, du trenger ikke melde deg på. Nyt et glass sprudlevann eller julegløgg mens du gjør unna resten av julegavene. Kan det bli bedre?
Bildene i dag er fra turen vi hadde til Riviera i Amsterdam for et par uker siden. Det var vanskelig å finne bilder som jeg kunne publisere her på bloggen. Målet med turen var å handle inn sommerkolleksjonen 2010, og bilder som viser "nyheter" kan ikke vises før vi nærmer oss lanseringsdato.

Da jeg stort sett var opptatt med innkjøp var det Herr C som fungerte som hobbyfotograf disse dagene, noe som bildene helt klart bærer preg av. Mens jeg tar bilder av fine bordsettinger og dekorasjoner, tar Herr C bilder av gulvopplegg og veggløsninger. Det vil si at det er maaange bilder av alternative leggemønstre for plankegulv, takløsninger og kreative veggdekorasjoner. "Interessant" mener Herr C. "Hmm, kjedelig" tenker jeg. Smaken er som baken... :)
Bloggere og blogg-lesere; vi sees i morgen!


9 kommentarer:

 1. Du har så mye fint i butikken din og ennå jeg bor i Bergen så har jeg ikke fått tid til å stikke innom deg, jeg skjønner godt hva du mener med dårlig tid akkurat nå:(

  SvarSlett
 2. Hei på deg.

  Samboeren(som har studert i Bergen) var visst innom dere i forrige uke og kjøpte en liten flat pakke til meg. Jeg aner ikke hva det kan være.. men gleder meg til å pakke opp gaven.

  Kan du ikke vise flere bilder fra hjemmet ditt? Det hadde vært morsomt å se mer..

  Ha en god førjulstid og god jul!

  SvarSlett
 3. Så mye lekkerte bilde.:-)klart du er tilgitt.:-) Ha en fin fin førjulstid.:-) senk skuldrene nå....prøv i det minste.:-) se om du får det til....Klem Gry

  SvarSlett
 4. Hei Catherine.
  Så fin blogg du har, tenkte meg innom butikken din en dag.
  Hvordan går det med deg?
  Hilsen Therese fra stallen på Grimstad;)

  SvarSlett
 5. Hei Cathrine!! :)
  Så gøy å følge med på bloggen din, må nok kaste meg på blogg bølgen snart jeg også! :)
  Men jeg lurte på en ting, sender dere varer?

  Skulle så gjerne hatt noen av de juleklokkene til å henge på juletre.
  Men jeg bor på østlandet, så langt til bergen.
  Men gjett om jeg skal komme over en tur neste år, når husbyggingen setter i gang!! :)

  Mvh
  Cecilie

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder, så du kan fint la Mr C. ta bilder for deg ;o)Du er tilgitt for ikke å ha kalenderblogg. Du er tydeligvis mer/like travel som de fleste andre i disse tider ;o)Takk for en hyggelig stund i butikken din i går kveld.... Klem fra Mo9ka

  SvarSlett
 7. Hei. Skal nok ikke bli noen problem å finne inspirasjon her hos deg! Jeg gleder meg til å følge deg videre... :)

  Ha en riktig GOD JUL!

  Anine

  SvarSlett
 8. Heisan Catherine :)

  Ville bare si at bloggevenner antageligvis er de rauseste vennene du kan ha. Vi blir ikke sure, oppgitte, fornærmet, sinte eller furtne om du ikke besøker, skriver, mailer eller blogger oss.

  Kom når du kan! Og vi? Vi er stand by - her!

  Håper du koser deg litt også i denne førjulstiden!

  Varm klem fra
  Anette Willemine

  SvarSlett
 9. Er det mulighet for å få tilsendt en slik RM dørmatte tro??

  LM

  SvarSlett