søndag 6. desember 2009

Pyntingen fortsetter...
I dag har dekorert ferdig inngangspartiet her på gjesthuset. Vi bor nå på "bare" 120 m2 inntil huset står ferdig til sommeren. Mindre hus gir desto mer julestemning, tenker jeg, og gjesthuset begynner nå å fremstå som et skikkelig julehus.
Jeg har laget ny krans til døren. Døren skal for øvrig skiftes til svart glanset dør til våren, slik at den matcher dobbeldøren vi skal ha i hovedhuset. Jeg har tatt utgangspunkt i hjerte fra Walther og Co. (som AC Home på Askøy har fått inn igjen i butikken...) som jeg har tvinnet granbar rundt. Deretter festet jeg selvplukkede kongler i grupper på tre ved hjelp av ståltråd. Fra Riviera har jeg tatt med meg 2 stk Rustic Rattan bjeller i str medium, 1 pose American Chirstmas Ornaments og 1 pakke barkestjerner. Resultatet er jeg kjempe fornøyd med!Lykten fra Slettvoll har blitt dekorert med julelys, granbar og julekuler (enda flere American Christmas Ornaments) for anledningen. Det lille oliventreet mitt klarte seg fint gjennom vinteren i fjor, så jeg velger foreløpig å beholde det på "porch´en".
Vi har endelig fått inn igjen de super-populære mattene fra RM i flere varianter. Denne kvadratiske med Welcome Home fikk være med meg hjem. Herr C har spikret (!) fast et juletre som er dekorert med lys. Under treet har jeg lagt vedkubber og et par av fuglehusene mine. Men det stopper ikke der! Gjerdet er dekorert med girlander fra Plantasjen - til og med kule buksus`ene har fått lys. Tørr ikke tenke på hva dette relativt lille inngangspartiet trekker av KwT!I dag kommer svigerfamilien på middag og ribben står i ovnen. Jeg svitsjer mellom hopp og skiskyting på tv´en , og begynner å føle en ørliten dårlig samvittighet for min sportsavhengighet. Ungene har bedrevet leirbading i "hagen" og varmer seg nå med en lengre dusj. Disse "late" dagene kan jeg fort bli vant til - jeg gleder meg veldig til juleferien!Inntil i morgen; ha en tilfredsstillende søndag enten du ser på sport eller nyter marka.


14 kommentarer:

 1. Koslig velkommst hos deg;)
  I år er jeg ikke så flittig på julefronten som jeg pleier...det blir jul i varmere strøk på oss.
  Ha en fin søndag med både sport og familiemiddag;)
  klem Vera

  SvarSlett
 2. Wow så fin krans, pynt og bilder!

  Nyt søndagen!

  Klem T♥

  SvarSlett
 3. Kjempe fin krans og veldig koselig pyntet!!!

  HA en flott søndag:D

  SvarSlett
 4. Så fin du har gjort det! Kransen var bare "lovely":) og alle lysene gjør alt så stemningsfullt! Krans på døren står fortsatt på programmet her, blir nok ei råd til uka:)
  Klem, Lene

  SvarSlett
 5. Nydelig krans!Har så sansen for hjerter!Klart det blir ekstra julekoselig i små hus!Vi bor ikke spesielt stort i vårt lille røde hus på måsan,men det er utrolig hvor masse julekos det kan romme likevel!
  Ha en flott desemberkveld!
  Janne

  SvarSlett
 6. Kjempefin krans! Er så koselig med masse lys på trappen til jul :o)

  SvarSlett
 7. Så koselig...Den var virkelig lekker den kransen på døren.:-)

  SvarSlett
 8. Så herlig pyntet!! Jeg hadde virkelig kommet i julestemning av å komme til et sånnt inngangsparti!! Du er kjempeflink å få det til, og jeg liker stilen din;)

  SvarSlett
 9. Så utrolig fint! Jeg vil også.... ;)

  SvarSlett
 10. Løvli, Catherine, løvli!
  Vakkert enkelt og enkelt vakkert med den dørkransen.
  Kommer sikkert til å gjøre seg veldig bra med sort, blank dør. Vet ikke om du har sett inngangsdøren min - har bilde av den på bloggen. Dobbel, i brunsvart (spesialbestilt). Vi er veldig fornøyde.
  Jeg undres over manglende kreativitet hos dørprodusentenes design- og markedsavdelinger. De har ikke helt oppdaget at vi er ferdig med 90-tallets bonderød, bondeblå og bondegrønn farvebølge. Det finnes et utall av vakre farver å velge blant, så hvorfor ikke samarbeide med malingprodusentene? Å dra veksler på hverandres ekspertise skulle jeg ønske var mere utbredt.
  Ønsker deg en deilig søndagskveld!
  Klem fra Anette Willemine

  Ok - jeg skjønner at hvitt må være med, det er tross alt en evigvarende klassiker.

  SvarSlett
 11. Ååå, så koselig, Catherine!! Her var det julestemning, ja;) Kjempe-flott!!

  God klem
  Anette:)

  SvarSlett
 12. Innbydende og koselig! Tenker at alle vil føle seg velkommen hos deg ;o) Du har en energi UTEN sidestykke... skjønner ikke hvordan du rekker over alt. Flott er det i allefall ;o) Mo9ka

  SvarSlett