tirsdag 8. desember 2009

Oslo, here we come!I morgen skjer det mye gøy... Designteamet kommer på besøk fra Nederland for å snu opp ned på hele butikken. Nye utstillinger skal klargjøres før julerushet setter inn på alvor. Samtidig flyr Herr og Fru over fjellet til Tigerstaden. Nei, det er ikke for å møte Obama men for å delta på vernissage med Magne Furuholmen. Furuholmen skal presentere sitt nyeste verk; bildeserien "alpha-beta". Nora Farah skal også presentere noen av sine siste kreasjoner. Vi gleder oss veldig!
Kvelden i kveld har blitt benyttet til brosteinslegging utenfor nøstet. Jeg syntes det er kjempe morsomt å lære nye ting, og jeg begynner etterhvert å bli en meget habil brosteinslegger. Ting tar bare litt tid!Som dere ser har jeg allerede begynt å pynte til jul. Etter å ha drasset med meg juletrær, både store og små, hjem fra Amsterdam (vi ble utsolgt på åpningsdagen..) bare måtte jeg ta dem i bruk umiddelbart. I ekte Karna-stil har jeg gått for symmetri på driftwood-bordet, og hengt opp girlander over bildet fra Ocean House. Dobbel lykten fra RM er en av mine favoritter - dekorér med blomster, frukt, kongler eller skjell.
Ikke glem å melde dere på tirsdagens kundekveld. Vi tilbyr 10% rabatt på hele sortimentet kun denne kvelden!

Bloggeinnlegg fra mobilen kommer i morgen.
Klem fra en spent Catherine!

6 kommentarer:

 1. Jeg liker Furuholmen veldig godt! Høres bra ut. Enig i ditt inlegg om Obama. Og egen kommentar, kanksje LITT tidlig å få prisen? Eller er det bare meg?

  Emma

  SvarSlett
 2. Hei du!

  Elsker Riviera maison. Vet du hvor de har det beste utvalget i Oslo omerådet. Bor på Ekeberg. Setter STOR pris på svar

  Kristin

  SvarSlett
 3. Heisann!
  GOD tur til Oslo og kos dere masse ;o)

  Mo9ka

  SvarSlett
 4. Koselige bilder.:-) God tur hit :-)Kos dere.:-)

  SvarSlett
 5. ja så var det de juletrea dine da....
  Åssen var det egentlig?????
  Hadde du 1stk for salg. Alt for kunden, vet du.:)
  Om du vil, ring meg 90778860
  Skal over fjellet til Bergen fra Fredrikstad 8. januar... Gjett om jeg gleder meg. Dere blir turens høydepunkt sammen med Valen,da.
  Vi gleder oss
  Merete

  SvarSlett
 6. Hei Catherine! jeg har nylig oppdaget buttiken Riviera Maison og må si jeg er frelst! Bor i Bergenog har alt vært innomnoen ganger:) det er nok ikke riktig bra for minøkonomi meeeeen... :) Har lenge vært på utkikk etter tapet og falt pladask for den stripete her - kan jeg være så frekk og spørre hvor du har kjøpt den??

  Hilsner fra meg!:)

  SvarSlett