torsdag 3. desember 2009

Bloggetreff hos meg!Jeg inviterer herved alle mine lesere, bloggere og ikke-bloggere, til en opplevelsesrik kundekveld hos Riviera Maison Store i Xhibition.Tid: tirsdag 15. desember kl 20.00

Dere kan nyte julegløgg og sprudlevann mens dere unnagjør julegavene i en fei. Søte RM damer pakker selvfølgelig inn alle gavene i hvitt lakkpapir med jutegarn og sølvkuler som pynt. Gode tilbud og julestemning venter dere!


Som jeg har sagt før så er bloggeverdenen en abstrakt sphere hvor alle ansikter er visket bort. For de av dere som kjenner meg personlig så vet dere at jeg snakker som en ustoppelig foss med heftig innlevelse med armer og bein. I min iver etter å formidle et poeng her på bloggen oppnår jeg ikke tilfredsstillende effekt av ekstra harde tastetrykk på tastaturet, ei heller ved å benytte STORE bokstaver. Jeg gleder meg derfor veldig til å treffe noen av dere som jeg følger i hverdagen.Vi har selvfølgelig lyst til å gi alle den ekstra oppmerksomheten de fortjener, og jeg har derfor valgt å legge til grunn noen spilleregler:
 1. Vi deler inn i 2 grupper. Gruppe 1 ankommer kl 20.00 (dere blir selvfølgelig så lenge dere vil) og Gruppe 2 ankommer kl 21.00.
 2. ALLE er velkommen - du trenger ikke ha egen blogg. For påmelding sender du en mail til Catherine@rivieramaisonbergen.no. Jeg svarer da med hvilket tidspunkt du og dine skal ankomme.
 3. Ja, for du har mulighet til å ta med en venn eller venninne. Du skriver da hvor mange dere blir i mailen til meg.
 4. Dere trenger ikke ta med julestemning - det har vi i massevis!Alle bildene i dag viser julevarer som er å finne i butikken akkurat nå! Vi sees plutselig!

8 kommentarer:

 1. Hei på deg.
  For et supert tiltak :)
  Må sjekke kalenderen først, men dette hadde vært utrolig kjekt.
  Du skal ikke se bort fra at det kommer en mail fra meg.
  Ha en fortsatt fin kveld.

  SvarSlett
 2. ååååå, det er så langt fra Tvedestrand til Bergen....søren heller!
  Jeg har lyst å komme!
  Klem

  SvarSlett
 3. Hei!

  Jeg skal se om jeg ikke kan få tatt turen!

  Klem Pink Lady

  SvarSlett
 4. Hei!

  Så utrooolig uflaks...jeg har stopp i Bergen mandagen... Lander kl 18... og reiser tidlig tirsdag... Det hadde vært for godt til å være sant at det var mandagen... buhu...

  Hva klokke stenger dere mandagen? Hadde drømt om en runde blant Riviera-jul før leggetid...

  Klem fruHermez

  SvarSlett
 5. Nei og nei så koselig da! Jeg vil veldig gjerne komme og jeg satser på å lure med meg mor og søster (er nok ikke noe problem), så du kan regne med en mail fra meg.. Dette var jo bare helt supet!

  God natt
  Klem fra Lotte

  SvarSlett
 6. Skal si du er flink å lage til, kjempe koselig....Det er hektiske dager nå i førjulstida, men det kommer nok til å bli fullt hus hos dere...Ha en fin førjulshelg!

  SvarSlett
 7. Ojojoj... Hadde det ikke vært så langt til bergen sånn like før jul... *sukk* kos dere! Kjempeflott tiltak! :)

  SvarSlett
 8. Herrrrlig ;o) Dette er et KJEMPE flott tiltak! Jeeg hadde planer om en tur innom for å kjøpe julegaver av deg og dette er en flott dag å kunne gjøre det! Jeg kommer, så du får en mail fra meg. Mo9ka

  SvarSlett