tirsdag 1. desember 2009

Årets julekalender......begynner å ta form. Hvitt juletre har fått bli med hjem fra Plantasjen for å tilbringe julemåneden på rommet til guttaboys. Planen var egentlig å sy 24 små gaveposer, alle med dato sirlig brodert av Janomen. Etter iherdig jobbing (og banning som ikke egner seg på trykk...) har jeg fått ferdig 7(!) poser UTEN broderi. Dataen jeg benyttet sist gang broderimaskinen var framme lever ikke lenger, og broderi programvaren kan ikke brukes på Mac. Frustrasjon!Men jeg lar selvfølgelig ikke min egen udugelighet innen syfaget stanse årets adventskalenderplaner. 7 poser rullèrer nå på nummerserien 1 til 24, og broderi er erstattet med fine merkelapper fra Panduro. Eldstemann mente det var bedre at Nissen sørget for at gavene deres ble delt i 2 poser - det vil si at det til en hver tid vil befinne seg gaver for de 3 neste dagene på treet. Hvis Nissen bestemmer seg for å innvilge ønsket betyr det at jeg har 1 pose til overs! Ha ha, da kan jeg ta vekk den hvor jeg sydde igjen åpningen til snoren...Treet har blitt dekorert med Rustic Rattan bjeller, stjernelys, bilderammer fra RM sammen med egenproduserte pepperkaker. Vi har til og med hengt opp avtrykket av mine Små`s hender - ganske så spesielt!
Som lovet prøver jeg meg på en julekalender i år. Det vil si ett nytt innlegg hver dag frem til jul. Puh, jeg kjenner presset allerede! Derfor; vi skrives i morgen!PS! En liten digresjon: Jeg kjenner sinnet bobble over etter at en Øst-Europeisk gjeng har vært i butikken og forsynt seg. Straks jentene stod opptatt i kassen forsvant de bakover i lokalet og flere ting er blitt borte. Frustrasjonen er derfor stor når vekterne i utgangspunktet ikke kan gjøre noe som helst. Noe må gjøres med dette voksende problemet!!!

5 kommentarer:

 1. Heisann!
  Så fint juletre!! Synes du er flink som har sydd 7 jeg - jeg har ikke sydd noen - jeg er en sånn som må kjøpe de ferdig sydd!

  Så utrolig kjipt med de som har forskynt seg i butikken!! Jeg har ikke ord!

  Klem fra livy

  SvarSlett
 2. Hei søte Catherine!
  Hi, hi, jeg måtte le nå. Kranglevorne symaskiner vet jeg alt om! Når jeg er som mest frustrert, og har mest lyst til å hive både maskinen og arbeidet dit pepper'n gror, kommer Mr. Sunhome med den passende (not), lett overbærende kommentaren; "Vennen min - det hjelper ikke at du prøver å drepe den - den er allerede død!" Er det rart jeg elsker den mannen?

  Leit å høre at du har hatt frekke "gjester" på besøk. Det er noen som ikke har skrupler. Kanskje du må ha kamera?

  Jeg håper du nå kan sette deg ned med en kopp deilig te (les; rødvin) og kose deg i kveld!

  God klem fra Anette Willemine

  SvarSlett
 3. Hei
  Så flott det ble:o)

  Uff ikke trivelig å ha slike gjester. Håper dere slipper det flere ganger.

  klem

  SvarSlett
 4. Hei!

  Kjempefint pyntet tre! Er stas med eget juletre på rommet har jeg forstått:)

  Jeg hadde nettopp sett noe nyheter/dokumentar om østeuropeiske tyveribander på tv før jeg leste om tyveriet i butikken. En kan bli så forbanna!!! argh!

  Håper du får en fin 2. desember!

  Klem Pink Lady

  SvarSlett