torsdag 5. november 2009

Vil du jobbe med oss?

Vi har et luksusproblem!Grunnet høyt trykk i butikken søker vi enda en kreativ ildsjel til arbeid, fortrinnsvis kvelder og helger.

Vi du være med på laget?


Send søknad og CV til
Jeg gleder meg til å høre fra deg!


12 kommentarer:

 1. Har dere åpnet butikk? Der skulle jeg virkelig gjerne ha vært! Synd dere er så langt unna. Planer om butikk i Oslo-området også?

  Mvh Erika :)

  SvarSlett
 2. Oj,skulle gjerne jobbet hos dere,men jeg har full jobb i barnehage!!Men julehjelp, på kveldstid/lørdager, hvis du har behov??
  Klem Linda

  SvarSlett
 3. Åhhh...dette er jo bare drømmejobben for meg. Så synd at jeg skal bo i utlandet 1 år til, ellers hadde jeg søkt med en gang!!!! Gleder meg til å komme hjem på ferie og shoppe hos deg!! Spennende! Ser ut til at du har fått en kjempe flott butikk. Lykke til videre og gratulerer!

  SvarSlett
 4. Hvor er det butikken ligger, by ?:)

  SvarSlett
 5. Er litt i lengste laget å kjøre på jobb... ellers hadde jeg søkt. Men skal komme innom å titte hos dere neste bergens tur.

  Ha en fin dag

  SvarSlett
 6. Jepp! Jeg er "klar som et egg" UTEN tvil!

  Men... har desverre jobb ;o(
  Så stiller meg disponibel på kveld, lørdager og ekstrahjelp til jul, hvis det kan være av interesse?
  Mo9ka

  SvarSlett
 7. Å.. Dette hadde vært midt i blinken for meg, høres ut som en drøm! Er ikke umulig at dere mottar en søknad fra meg! Kommer tilbake til deg..
  Butikken var kjempeflott, måtte jo selvsagt ned å snope litt - er kjempe fornøyd med det jeg kjøpte og ønskelisten vokste betraktelig! ;)

  Klem fra Lotte

  SvarSlett
 8. Dette er også min drømmejobb:o) Dessverre bor jeg altfor langt unna, men dette er noe jeg virkelig kunne tenke meg. RM har de nydeligste ting. Lykke til!

  SvarSlett
 9. Could you hire an english-speaking person? :-)

  SvarSlett
 10. Hadde vært en drøm å jobbet hos dere.Men Bergen er nok litt for langt unna,når man bor på Østlandet.Butikken ser bare helt RÅ ut.Er redd det hadde blitt lite lønning igjen....med så utrolig mye fint.Lykke til fremover,kommer sikkert til å bli en fantastisk jule handel.

  SvarSlett
 11. Dei som får jobbe i den NYDELIGE butikken din er virkelig heldige! Det er jo drømmejobben...Synd eg jobbar fulltid på kontor, viss ikkje hadde eg i alle fall søkt!

  SvarSlett
 12. Jeg er fulltidsstudent på HiB, og kunne veldig gjerne tenke meg en slik jobb! Hvor stor stillingsprosent er det dere søker?

  Mvh en interiørelsker!

  SvarSlett