mandag 23. november 2009

Sånn går nu dagan!


Det er som vanlig full fart med familien C. Hvor blir dagene av? Bloggeidéene florérer - bare synd at innleggene ikke skriver seg selv.I helgen har vi fått forberedt litt til adventstiden. Mor har vært på Plantasjen og kjøpt 1 stk hvitt juletre med høyde på 140 cm som skal pryde guttaboys rom her på "gjesthuset". Jeg har også vært innom Stoff og Stil og kjøpt stoffer, sløyfebånd og knapper som skal settes sammen til 24 gaveposer. Tanken er å henge adventskalenderposene på treet sammen med Rustic Rattan bjeller og stjernelys.Den oppmerksomme leser har sikkert fått med seg at jeg er stolt eier av opptil flere symaskiner og til og med en broderingsmaskin. Skal jeg være 100% ærlig så må jeg nok innrømme at bruken av disse har vært svært liten (les: ikke eksisterende!). Jeg har det med å planlegge prosjekter som jeg ikke klarer å gjennomføre. LYSTEN er absolutt til stede - det skofter vel heller litt på KUNNSKAPEN. Til og med de enkleste "oppskiftene" beskriver prosesser som mine håndarbeidskunnskaper ikke mestrer. Jeg kommer rett og slett ikke i mål og blir fort uvenn med både nål og tråd!Øverst på årets ønskeliste står derfor sykurs. Jeg ønsker meg en hyggelig stund sammen med en sydame som KAN sakene sine. En sydame som oser av læreglede. En mentor innen den mystiske håndarbeidsverdenen. En venn jeg kan ringe til når undertråden ikke vil samarbeide. Finnes det en slik kreativ sjel der ute?

På onsdag reiser jeg til Amsterdam for å beskue RM`s sommerkolleksjon 2010. Gjett om jeg gleder meg! Herr og Fru C gjør en lang -"helg" ut av det, og blir værende borte til lørdag. Et velfortjent pusst i bakken - om jeg kan si det selv. Jeg blogger selvfølgelig på veien med min venn, I-phone.

Planlegger forresten å ha adventskalender på bloggen i år. Viktig å ikke ligge på latsiden! :)PS! Jeg tror faktisk ikke jeg har vist bilder av huset vi holder på å bygge. Eksteriøret begynner å ta form. Dere skal få en omvisning seinere...
Inntil da: Tudelu!


17 kommentarer:

 1. Du store all VERDA for eit flott hus! (og det sei eg uten å ha sett innsida...) :) Ligg det nede ved sjøen? SUKK! Dette såg vakkert ut! Angående symaskin; så har eg ein framgangsmåte der eg durar på, utan å heilt vite kva eg gjer på... så ein sånn åndeleg symaskinveiledar kunne eg også tenkje meg... ;)

  Ha ei flott veke, og langhelg i himmelriket! :)

  Klem frå Elin!

  SvarSlett
 2. Hei C!

  Hyggelig å lese et nytt innlegg fra dere! Så deilig med en langweekend nå i førjulstiden:)

  Min mor var sydame på en kåpefabrikk her i Bergen i sin tid. Hun kan vannvittig mye og er der jeg ringer når jeg står fast. Allikevel så er ikke glede og kreativitet det hun bobler over av når det kommer til søm. Sånn er det vel gjerne når man har hatt det som et hardt yrke, de jobbet på akkord den gang og det må ha gått hardt ut over armer, skuldre og rygg!

  Ønsker deg lykke til med prosjektene din!

  Klem Pink Lady

  SvarSlett
 3. Oi oi.. Det var litt av et hus!! Skikkelig flott altså! Og for ikke å snakke om plasseringen :) Gleder meg til å se mer :)

  Du får ha god tur, og ei fin uke :)

  SvarSlett
 4. Vilket fantastiskt hus!! OCH BRYGGAN!!! Underbart med Adirondackstolarna,,,,Kram C&M

  SvarSlett
 5. Hei:)

  For et utrolig fint hus gleder meg til å se hvordan det blir!

  Håper du finner en sydame mentor, det gjør du sikkert:)
  Kunne godt tenke meg et sykurs jeg også, her er det prøve og feile metoden som gjelder:)
  Syns du skrev du hadde Janome.. jeg kjenner den litt etterhvert så bistår gjerne om det er noe! Vet enkle ting som hvorfor tråd ryker osv iallefall:)
  Kooos dere på tur.

  Ps: Tusen-tusen takk for tingene!

  SvarSlett
 6. Oi...det var litt av et hus!!! Du kan da ikke glemme å vise bilder av et sånn nyydelig hus...;) - Gleder meg masse til å se mer!!:)

  SvarSlett
 7. Hei kjære deg!
  Så flott huset blir! Tenker du står på om dagen, og at du leker blekksprut alle veier.
  Du og Herr C fortjener absolutt en "kosetur". Nyt dagene og steng av mobilen! Det virker på alenefølelsen - trust me! Been there - done that! Gleder meg til å høre noen inspirasjons-idéer når du er vel hjemme igjen.
  Hasta la vista baby!
  Klem fra Anette Willemine

  SvarSlett
 8. For et utrolig nydelig hus ;))
  Gleder meg til å se det inn og, selv om jeg er sikker på at det blir lekkert ;)

  God tur..

  Klem,Kari

  SvarSlett
 9. Kjenner meg godt igjen ang.sykunnskaper.Jeg har en mester av en mor,som tappert prøver å forklare hvordan jeg skal utføre de forskjellige syprosjektene mine...men det hjelper ikke det heller med meg;)

  Foooor et hus!!!!
  Nydelig,men jeg skulle nøyd meg med noe mindre jeg,bare jeg hadde hatt beliggenheten ved sjøen;) du er heldig!!!

  Nyt tiden på reisefot, etter hva jeg har lest her på bloggen over en laaang periode,så er det deg vel unnt;)

  BonVoyage
  Klem Vera

  SvarSlett
 10. Hei hei!

  Dere bygger hus, du har åpnet butikk og med følger det mye jobb, du planlegger sy kurs, og skal til Amsterdam!! WOW!!! Jeg er mektig imponert over hvor mange jern du har i ilden!

  Huset deres var utrolig fint! Er det arkitekt tegnet?

  Ha en fantastisk tur, Amsterdam er en flott by!

  Klem fra Line :)

  SvarSlett
 11. WOW for et hus?!?!?
  Rene drømmehuset. Ser ut som dere har tegnet det selv, kan det stemme? Det så bare fantastisk fantastisk fanstastisk ut, men dere har så god smak at...

  SvarSlett
 12. Huset ser ut som en drøm...... Gleder meg til adventskalender!!

  God tur!!!
  fru Hermez

  SvarSlett
 13. hei på deg ;)
  Kan hjelpe deg jeg , med sykunnskaper;)
  dersom du vil ;)
  ha en finfin kveld.

  SvarSlett
 14. Hei
  Utrolig fint hus, kan du si hvilken type hus det er???

  SvarSlett
 15. Nydelig hus dere bygger :) Jeg og en venninde var innom butikken på fredag, og jeg vet ikke om det var deg vi pratet med om blogger? I såfall så har jeg lagt ut bilder i fra butikken på bloggen min, så kanskje flere vil ta seg en tur innom butikken.

  Lykke til med husbyggingen.

  SvarSlett
 16. Wow... du er rene SUPERkvinnen, med husbygging, familie og ny butikk! Hvor tar du all energi fra? FLOTT hus dere har valgt ;o) Mo9ka

  SvarSlett
 17. Men i alle dager?! Hvorfor har ikke jeg oppdaget denne flotte bloggen tidligere? For et fantastisk flott hus dere bygger! Helt nede i strandkanten også?! Helt utrolig flott ser det ut til å bli! Har dere båt? Snakk om drømmetomt!!

  Ønsker deg og dine en fortsatt fin uke! :)

  Klem, Ann,
  Interiørbloggen Glassveranda.

  SvarSlett