fredag 23. oktober 2009

Status per nå!


En rask oppdatering fra oss her i Bergen. Butikken begynner å ta form, men det gjenstår MYE utpakking, prising og systematisering før vi kan åpne om 1 uke!Foreløpig plasseres alt sporadisk rundt i hyllene slik at vi får unna plast og emballasje. Når dette er unnagjort skal alle varer og hyller vaskes før designteamet fra Riviera ankommer på mandag. Vi ligger, mot alle odds, noe i forkant av fremdriftsplanen - uten at dette gjør at vi kan legge oss på latsiden!Vi streber naturligvis etter en åpningsdag uten ett eneste feilskjær! Om dette i realiteten kan gjennomføres gjenstår å se...

Midt oppi butikkåpningen skal rollen som mor, husmor og bedriftsleder i vårt andre selskap på magisk vis forenes med kontinuerlig oppmerksomhetsbehov fra elektrikere, brannvernplanleggere og dataingeniører. Dette unevnelige antallet med arbeidstimer må naturligvis gå utover NOE! Jeg innrømmer (noe motvillig) at begrepet "hybelkaniner" har nådd uante høyder i familien C`s residens. Hybelkaninene har vokst til villakaniner - og disse har i tillegg begynt å formere seg med høy hastighet!Jeg er et petimeter når det kommer til struktur og renslighet i hjemmet. Herr C mener mitt ordensbehov grenser til det unormale, og fryder seg over nå midlertidig å ha et hjem hvor det er rom for skitne ullsokker på stuebordet. Han kan for eksempel si følgende når jeg (lettere stresset) ringer hjem for å kvalitetssikre ungenes middagsmat: "Hei elskling! Ja, vi har det bare fint - ungene koser seg og spiser hot dog`s i den hvite sofaen! Men ikke vær redd, de har bare fått èn stripe ketchup på pølsen!"I morgen skal jeg nyte en lang frokost med familien. Deretter skal hele familien ut-på-tur med vafler og kakao i sekken, mens ettermiddag og kveld tilbringes i butikken.
En deilig dag med andre ord - jeg håper din blir like bra!15 kommentarer:

 1. Tenker det blir knallfint i butikken. Men litt av en jobb å få alt i orden.. du er god.
  Lykke til

  SvarSlett
 2. Høres ut som er fin dag ;)
  er på jobb nå jeg, sa da blir det kos på meg senere i stedet,
  Ha en deilig helg

  SvarSlett
 3. Gleder meg til åpningen på Lørdag eller mulig jeg kommer Mandag litt mindre folk da så jeg kan gå å titte. Er det kun Lørdag det er 10% på varene?

  SvarSlett
 4. Hei på deg.
  Stå på du driftige dame, dette blir kjempebra! Ikke vær bekymret for hybelkaninene, de lar seg utrydde. Lett for meg å si, siden de ikke er mine.... he he.
  Kos deg med tur-med-familien i dag!

  SvarSlett
 5. Rattan is always beautiful
  Rm wonderful at Christmas !

  Wilhelmiina from finland

  SvarSlett
 6. ÅÅh, her skal jeg ta turen når jeg en gang skal til Bergen!!! Lykke til med tiden foran, så spennende!!!

  Kos deg med familien:) Den turen med vafler og kakao hørte ikke feil ut;)

  Klem fra Gry

  SvarSlett
 7. Hei! Kom over bloggen din, og denne må eg følgje! Eg starta min blog for ein mnd.sidan. Handler fast på Karisma i Ålesund, og R M er ein av favorittmerka mine! Lykke til med alt du har på dagsorden!

  Klem Elin litt lengre nordover! :)

  SvarSlett
 8. Heisann... Ja av og til er det ikke annet å gjøre enn å overse hybelkaniner og andre kaniner i denne perioden ;o)Hørtes fornuftig ut å ta en tur med familen med kos til turen.. MASSe, masse lykke til! Mo9ka

  SvarSlett
 9. Hei! Lykke til med åpning av ny butikk.
  Bergen trenger nye interiørbutikker, i forhold til Oslo så har vi svært få interiørbutikker.
  Stå på, dette blir supert :)
  Stikker innom butikken en dag.
  Hilsen Siw

  SvarSlett
 10. Hei, gleder meg til butikken åpner, har vært med å åpnet noen butikker selv(klær), utrolig nok så har vi alltid åpnet til avtalt tid.
  Jeg så forrige dagen at det begynner å ta form, ikke lett å pakke ut med håndtverkere overalt:) Jobber på Galleriet, så jeg kommer nok til å titte innom. Lykkr til med innspurten og åpningsdagen.
  Anita:)

  SvarSlett
 11. Åååå, som jeg skulle ønske at jeg fortsatt bodde i Bergen! Spørs om jeg ikke bør ta meg en bergenstur snart.. :)

  SvarSlett
 12. Lykke til med designteamet i dag, håper dere er i rute!
  Tonje♥

  SvarSlett
 13. Kjempe spennende, kommer nok til å bli lekkert...takk for e-post! Har sendt deg to e-poster før, men jeg lurer på om de kanskje ikke er kommet frem???

  SvarSlett
 14. Gleder meg til åpningen på Lørdag, kommer innom:)
  Ha en fin uke,lykke tilmed all opp pakking og vasking!!
  Klem Linda

  SvarSlett
 15. Det ser allered veldig fint ut i butikken, lykke til med åpning og alt som må gjøres før den tid:) Ha en fin dag og uke videre!

  SvarSlett