torsdag 1. oktober 2009

Leie hus i Spania?


Jeg er heldig som har foreldre som har hus på den Spanske solkysten. Feriene våre går som regel hit flere ganger i året.For oss småbarnsforeldre er det veldig praktisk å disponere et hus eller en leilighet når vi er på reise. Småtrollene kan da legges i normal tid mens mor og far nyter et glass Faustiono på terrassen. Vi er ofte flere familier som bor sammen, og det blir mye latter og morro!Mine foreldre driver nettstedet http://www.fairwayvillas.no/ som formidler hus og leiligheter beliggende rett utenfor Marbella. "Mamsen" gjør alltid sitt ytterste for at gjestene skal bli fornøyd og hjelper dere med det meste. Ønsker dere å planlegge en golftur eller en 50-års dag? Mamsen fikser greenfees og tilrettelegger for et hvilket som helst arrangement. Kanskje noen drømmer om et bryllup i Spania?Vi pleier vanligvis å ta en tur til Spania hver høst for å lade batteriene, men i år har vi rett og slett ikke tid. Minsten maser uavbrudt om å bade i "senget" - vi gleder oss til mai for da skal vi tilbake!

8 kommentarer:

 1. Hvilket bra tips! Må være så behagelig og fint å kunne reise til en fast plass! Mine foreldre er på utkikk etter et sted på Kreta, håper det blir virkelighet:)

  Ha en fin kveld, Catherine!
  Klem, Lene

  SvarSlett
 2. Hola! Ja det er ikke alle forunt å ha en slik deilig plass å reise til... Og da kan jo det være et GODT alternativ å leie seg en plass i solen ;o). Vi storkoste oss i fjor, var i Albir og La Manga. Så det er til å anbefale. Klem fra Mo9ka

  SvarSlett
 3. Hei Catherine!

  Da er 'mamsen' kontaktet, og ferieplanleggingen ett skritt videre. Det festlige var jo at vi faktisk bodde i en av villaene hun videreformidler, villa maria, i 2008... Verden er liten...
  Ellers gleder jeg meg til å se butikken din!!

  Mvh Hanne Christin

  SvarSlett
 4. For noen vakre leiligheter og villaer... Denen siden har jeg lagt til i mine favoritter...For her kunne jeg godt tenke meg en liten ferie :)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 5. Lekkert! Tusen takk for supert forslag. Har egentlig ikke noen historie med Spania, men etter Mamsens nettside-surfing blir det en prat med Mr Sunhome. Har hørt det skal være deilig på våren.
  Ha en nydelig dag!
  Anette Willemine

  SvarSlett
 6. Vi drar ned til dem om bare 2 uker... Blir digg med litt sol etter den kjipe sommeren her i Norge. Gleder meg til B's gode mat, J's omtalte bacalao og mengder med Faustino... :)

  SvarSlett
 7. SÅ kjekt med et slikt feriested, skjønner godt at det blir noen Spaniaturer hvert år da: ) Marbella er et kjempekoselig sted, har vært der selv mange ganger.. Håper du nyter fredagskvelden, endelig er det helg igjen!:D Klem fra meg

  SvarSlett
 8. Vi har akkurat kjøpt eget hus i Estepona og vi ønsker å leie ut. Holder på å lage en hjemmeside som vi håper noen etterhvert vil besøke. Besøk oss gjerne. Driver foreldrene dine og leier ut f.eks hus som vårt, og kan de da hjelpe oss med alt vi trenger. (vi bor fortsatt i Norge)
  Villaen er stor, ligger usjenert til og har høy standard.
  5 store doble soverom, privat svømmebasseng, stor terrasse, 5 bad. +++
  Besøk gjerne siden vår www.villaestepona.no og se bilder av stedet

  mvh
  Robert

  SvarSlett