tirsdag 20. oktober 2009

Jeg lever......så vidt!

Det jobbes dag og natt med butikken nå, og vi pakker opp den ene godbiten etter den andre. Alt må være ferdig til mandag for da kommer designteamet!Jeg håper dere tilgir den dårlige kvaliteten på bildene. Hvorfor gjør forresten ikke Apple noe med kvaliteten på I-phone-kameraet?

Kaffemaskinen kom også i dag. Stikk gjerne innom for en prat...

17 kommentarer:

 1. heisann, og tusen takk for invitasjon, sendte akkurat ja takk mail;)
  Tenker dere har litt å gjøre nå ja.
  håper alt er vel og gleder meg til å komme å kikke.
  Ha en fin Onsdag

  SvarSlett
 2. Åhh så mye lekkert..
  Gleder meg til å se flere bilder :)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 3. Hei på deg!
  Tenker det er litt å stå i med nå ja. Gleder meg veldig til å ta en titt når dere åpner. Lykke til på mandag, spennende å få designteamet på besøk.
  Kjekt å høre at kaffemaskinen er på plass....
  Lykke til:)

  SvarSlett
 4. Så fint det ser ut:) Min eldste datter er innom Exhibition daglig, og kommer hjem og gir referater... Dere er flink. Det er jammen litt å henge fingrene i;) Lykke til i uken som kommer. Regner med at det blir travelt!!!

  SvarSlett
 5. Kan tänka mig att det är fullt upp nu ja!! Du skrev förrut att om man vill beställa något så kunde man få det på posten! jag kanske har missat info men gör jag den beställningen till din mail? ha en fin dag kram alexandra

  SvarSlett
 6. Så spennende. Synd jeg bor så langt unna. Skulle gjerne tatt en titt på butikken. Når er åpningen?

  SvarSlett
 7. Dette kommer til å bli kjempefint! Jeg har virkelig troa på deg! Jeg kommer faktisk over til Bergen og satser på å få med meg åpningen på lørdag. Alle kan komme på dagtid, ikke sant?
  Masse lykke til med siste innspurt, og så kan du glede deg til å ta en velfortjent pust i bakken når det verste stresset er over...

  SvarSlett
 8. Du får huske å trekke pusten en gang i mellom da! Forstår det er full fart nå rett før åpning! Spennende! Jeg kommer nok dessverre ikke på åpningen, men håper å ta turen ved en senere anledning:)
  Lykke til!
  Klem, Lene

  SvarSlett
 9. Hej! Det ser kempe bra ut det där! Min mor arbetar i Haugesund, jag får skicka henne till Er butik å handla hem varor åt mig! Lycka till med ConceptStore från Finland! Jenny

  SvarSlett
 10. Dårlig kvalitet på bildene gjør meg bare ENDA mer spent på å se butikken IRL :-)
  Fortsatt lykke til med arbeidet og håper du får deg en real pust i bakken etter åpninge :-)

  SvarSlett
 11. Hei Catherine!
  Nå må du ha lykke til med innspurten. Husk og spis nok, drikk nok (vin får du unne deg når du kommer hjem - en gang på natten) og styrketrening - det får du nå gratis i butikken.
  Stå på! Gleder meg til å se alt ferdig. Det er mulig jeg klarer å rekke en tur fra Oslo før jul.
  Ha en arbeidssom ettermidag/kveld/natt!
  Varm hilsen fra Anette Willemine

  SvarSlett
 12. iPhone i ny utgave har mye bedre camra. Tro meg. Video har de også. Super duppeditt for oss som ønsker alt på en gang.

  SvarSlett
 13. Dette er jo kjempespennende! Jeg er så irritert for at jeg er opptatt i "Bergens Storstue" på åpningskvelden, ellers hadde jeg nok spurt pent om en invitasjon.. Dere må ha masse lykke til med innspurt og åpning, så kommer jeg nok innom med det første!
  Klem

  SvarSlett
 14. Gleder meg til å se.... Ta oss en kveld i uken som kommer:-) Hege....

  SvarSlett
 15. Heisann... Ja, dette ser UTROLIG spennende ut! Skjønner godt at døgnet ikke har nok timer, nå når dere snart skal åpne...
  Men ut av det lille vi har sett av bilder, så ser det FANTASTISK FLOTT ut og gleder meg til å se mer;o) Mo9ka

  SvarSlett
 16. Hei:)
  Måtte selvsagt titte innom Xhibition sist jeg var i byen... Denne gangen for å se hvordan d gikk m deg og dine:) Fantastisk flott gulv dere har lagt.. Gleder meg stort til dere åpner:)Har sett såååå mye jeg har lyst på, så nå rykker d i shopping foten ja.. hi hi

  mvh
  Kartika

  SvarSlett
 17. Hei
  Jeg ønsker å sende deg en epost.

  Har du en e-post adresse.

  Med vennlig hilsen Madeleine Bjerregaard

  SvarSlett