tirsdag 6. oktober 2009

Hortensiahjerte


Hjertet fra Walther og Co er endelig ferdig dekorert med falmede Hortensia blader.Jeg er den typen som ikke klarer å se på TV uten å "fitle" med noe. Enten så leser jeg et blad, surfer på dataen eller så trer jeg små hortensiablader inn på en uendelig lang tåltråd. Puh, det tok tid!Det må også nevnes at i går morges fant mine to rakkerunger ut at de skulle kaste Hortensia blader på hverandre INNE i stuen. Etter få minutter så det ut som om høststormen hadde vært på ferde! Ungene frydet seg mens mor rev seg i håret.Høststormen raser også utenfor hjemmet vårt på HH, og bildene av "Porchen" på nøstet bærer preg av dette. Oliventreet står i le for den verste vinden fra Nord, og jeg tenker at jeg venter med å flytte det så lenge som mulig.I morgen kommer gulvet og tapetene til butikken. Jeg skal ta bilder!


Tudelu!

15 kommentarer:

 1. Så fint hjertet var:)
  Det er litt av en plass du bor på! Flotte bilder! Er herlig å se ut på havet mens vinden suser rundt hushjørnene:) Har vært et skikkelig ruskevær her på østlandet også i dag! Men jeg har kjøpt med KK Jul, så nå skal jeg kose meg!
  Ha en fortsatt fin dag!
  Klem, Lene

  SvarSlett
 2. Hjertet ble kjempefint! Jeg har det samme hjerte,men jeg har festet Eucalyptusblader på det. Kunne godt tenkt meg å gjort det samme som deg,men tror ikke jeg har tålmodigheten.....
  Fine bilder du viser fra hjemmet deres! Elsker utsikten!
  Ha en fin tirsdag!

  Klem fra Bette!

  SvarSlett
 3. Hello you,

  Hjerte ble kjempefint, I like a lot ♥
  Ha en fin uke.
  Tonje♥

  SvarSlett
 4. God kväll! Här i sverige har vi haft en helt ok dag men jag hör att ovädret rullar in nu! jag blev helt kär i ditt hjärta när du visade det förra gången. Hojta till om du ser det i någon butik! ;-) Trevlig kväll! kram alexandra

  SvarSlett
 5. Det tok kanskje lang tid å lage hjertet, men du så fint det ble, vel verdt tidsbruken :-)

  Klem Kristinet

  SvarSlett
 6. Hei C!

  Kan jeg tipse journalisten??
  Eh... Svar ja, for jeg har gjort det....
  Vi kommer til Bergen imorgen.
  En liten høstferie. Fru I er vertinne i helgen
  så det blir jo toppers!!
  Har veldig lyst å komme
  tilbake den 31.
  Er festen forbeholdt damer???

  Ha en fortsatt fin kveld!!
  Vi ses,
  mvh Hanne Christin

  SvarSlett
 7. Hei.
  Ser at du skal åpne en RM butikk i Bergen snart.
  Hvem og hvordan tar man kontakt ang ledige stillinger? Kunne ikke finne noen mailadr på siden din.

  Mvh
  Lina Talset

  SvarSlett
 8. Heia,

  for et vakkert hjerte,
  det falt i smak i mitt hjerte også!

  nydelige bilder du viser,
  herlig å se sjøen i høstvær!

  ha en fin kveld videre
  klem til deg

  SvarSlett
 9. Ja da kan du trygt bestille den.. Masse fint! Jeg kjøpte den på capris.no der har de gratis frakt og jeg finner stort sett bøkene rimeligst der.

  SvarSlett
 10. flott hjerte.:-)Flott hus og fine bilder.:-) Koselig titting når høstregnet pøser ned.:-)

  SvarSlett
 11. Hei!! Vanvittig fint hjerte. Hvor har du kjøpt innmaten? Må også si at du hadde et fint inngangsparti. Jeg driver med å rydder bort siste rest av sommerplantene, men trenger noe nytt ved inngangen. Kjempelurt med fuglehusene!! Slike må jeg kjøpe! Her kommer det mange spørsmål, men skriften på skuffene på kommoden, har du gjort det selv? Jeg har en veldig forkjælighet for skrift:-)
  Fin blogg du har. Deg følger jeg gjerne!!

  SvarSlett
 12. Hei Catherine!
  Tusen takk for hyggelig hilsen igjen! Det er veldig hyggelig at du ser innom. Ja, bloggen begynner å finne sin form, men det tar jo tid å få alt inn som man ønsker.
  Hjertet ditt var supersøtt. Det kunne jeg tenke med å lage til en venninne som trenger en oppmuntring.
  Ja, er ikke den kjolen bare lekker. Bare så synd at haute couture ligger på priser som bare englene kan drømme om å oppfylle. I mitt neste liv vil jeg være den lille feen Tingeling, så kan jeg trylle noen drømmer til virkelighet. Hver dag! Eller mister man kraften hvis man overdriver? Retorisk spørsmål som jeg dessverre aldri vil få svar på.
  Kos deg i høstværet - her stråler solen.
  Hilsen Anette Willemine

  SvarSlett
 13. Nydelige bilder, nydelig hjerte. :)

  SvarSlett
 14. Tenker at du "har slitt" for å bli ferdig ja... snakk opp pusleprosjekt... he,he. Men FLOTT resultat gjør det verd det ;o) NYDELIG
  Mo9ka

  SvarSlett