fredag 2. oktober 2009

Endelig fredag!Puh, for en dag! Riviera delegasjonen fra Amsterdam har vært på besøk, og alt er nå spikret og planlagt før åpningen 31. oktober. Bergen har vist seg fra sin beste side med solskinn og klar høstluft. Vi fikk tid til en liten vandring i trange Bergenssmau på Bryggen, og RM-damene var mektig imponert over all historien disse gamle bygningene symbolerer.I kveld var planen å lage filet av hjort med rotgrønnsaker. Normalt gleder jeg meg til å kokkelere i timesvis, men i dag er rett og slett ikke "orken" på plass. Hjort er erstattet med lekkre smørbrød med Andepaté fra Rivelsrud - min favoritt!Liker du Foie - vil du ELSKE denne retten! Gjør følgende:

 • Deilige brødskiver eller evt. Foccacia.
 • Smør
 • Salatblader
 • Skiver med Andepaté
 • Paprika
 • Balsamico sirup
 • Et dryss av Maldon salt
 • Herr C liker å ha noe søtt på toppen. Jeg veksler mellom ripssyltetøy, aprikossyltetøy eller lignende.
Et voilá - et herremåltid på 1-2-3!PS! Er ikke stjernelyktene fra Riviera super fine? De gir et helt spesielt lys. Tenk å dekke et bord med kun slike lykter som pynt...

8 kommentarer:

 1. Meg vil ha en masse stjernelykter... de ser så lekre ut i venstrekanten på bloggen din også. Vet du hvem i Oslo som vil ha/har dem ?

  SvarSlett
 2. Jo de er alt for fine, må ha-bare må ha!Jeg laget scampiene dine idag, det var fantastisk godt! Takk for deilig oppskrift ♥ den skal vi garantert ha flere ganger! Begynt å tenke på hva jeg skal ha på meg på åpningen jeg.. hehe skjønner du.. mor lufter seg for lite og gleder seg veldig:)

  God helg til deg og dine ♥

  SvarSlett
 3. superfine,
  og de smørbrødene ser sååå gode ut , nam.nam.
  ha en deilig helg

  SvarSlett
 4. Vad goda dom ser ut!!! Jättetrevliga bilder! :)

  Önskar dig en mysig helg! Kram/Nicky :)

  SvarSlett
 5. Lyktene var kjempefine og maten så helt super ut!
  Ha en finfin helg!
  Klem, Lene

  SvarSlett
 6. De så kjempegode ut de smørbrødene!
  Skal garantert prøves!!!
  Gleder meg SÅ til du åpner butikken!!!!!

  SvarSlett
 7. Kjære deg!
  De lyktene er super fine, gleder meg masse til butikken åpner, men kjenner at det vil gjøre et DYPT innhugg i lommeboken...;-) Jeg har helt glemt å takke såååååå mye for at jeg får være med på åpningen, gleder meg helt utrolig mye!!!!!!! (Jeg har sendt dere en e-post med adressen min, og venter i spenning!!!)

  Beste hilsen fra Linn

  SvarSlett
 8. Kjempe GOD ide`til klubbmat også dette ;o). Jeg "sliter" med å komme på hva som kan friste til venninnene mine på klubbkveld. Så tusen takk! Mo9ka

  SvarSlett