onsdag 14. oktober 2009

Dagens nyheter!


I dag kom noen av boktitlene som vi skal ha i butikken. Jeg er en ekte lesehest, og foretrekker faktisk en god bok fremfor både Greys Anatomy og X-Factor. (Skavlan og Lipstick Jungel derimot MÅ jeg få med meg...*glis*) En skikkelig fin bildebok blir du aldri lei, og jeg syntes det er herlig å drømme seg vekk til fjerne destinasjoner med azurblått vann. Mangen av titlene vi fikk i dag vil derfor finne veien (på svært mystisk vis) hjem til mitt stuebord.
Dagene på kontoret blir lengre og lengre for tiden, og spennende blogginnlegg fra hus og hage lar derfor vente på seg. Vit at når tidsklemma løsner grepet i slutten av måneden vil det igjen være rom for kreativitet.Bildene er tatt med min I-phone - derfor litt ymse bildekvalitet!

Ha en god onsdagskveld!

8 kommentarer:

 1. Hei Catherine!
  Takk for gode tips til nye bøker. Jeg er også veldig glad i å lese. Bøker om interiør fra spennende designere er alltid velkommen hjemme hos meg.
  En deilig kveld ønskes av
  Anette Willemine

  SvarSlett
 2. God kväll i stugan! Samma här! Sitter hellre i fåtöljen och läser än följer med på massor av serier. Fast Greys och Skavlan ser jag!! :-)Och det är riktigt avslappnande. Ser med spänning fram emot öppnandet av butiken. Ha en fin kväll. Kram alexandra

  SvarSlett
 3. Letar efter din mailadress...om man är intresserad av att beställa något när ni öppnar var hör man av sig då? kram igen Alexandra

  SvarSlett
 4. Når man vet at det er både en ende og en belønning i enden (mye løse ender for tiden) av hardt arbeid, så er det greit å jobbe litt syns jeg ;-)
  Og du har jo DEN belønningen å se frem til!!!!
  Nedtellingen er vel begynt?
  En til den 31. og en til jul ?
  Jeg har ihvertfall det, gleder meg og jeg tar gjerne en kopp kaffe i butikken.
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Må innrømme at både pc og tv går foran bøker her i huset! Må vel snart på avvenning, ihvertfall når det gjelder denne pc'n her, haha:)
  Ha en fortsatt fin kveld!
  klem, Lene

  SvarSlett
 6. Heisann. Er desverre ikke så flink til å lese bøker, som jeg burde... he,he. Men må innrømme at jeg liker GODT å se i interiørblader og bøker ;o) Så tips til gode kjøp er alltids velkommen. Klem Mo9ka

  SvarSlett
 7. Helt enig:) Så bra at dere tar inn bøker! Var rundt og lette forgjeves etter rene interiørbøker her forleden, uten hell..... rart, skulle tro det var populært i disse dager;)

  SvarSlett
 8. Interiørbøker og blader er gull verdt:) Så mye inspirasjon å hente!

  Et lite spm, ser du har iphone. Det har jeg akkurat gått til anskafelse av og er veldig fornøyd bortsett fra en liten ting..Jeg får ikke til å laste opp bilder fra tlf til bloggen..Vet du hvordan man gjør dette? Hadde vært utrolig takknemlig for tips og råd ang dette..

  Ønsker deg en god helg!

  SvarSlett